VISIE & AANPAK

Van ‘’We snappen het belang van veilig werken“ naar ‘’Veilig werken, ja natuurlijk!’’, Awareways is pas tevreden bij die laatste denk- én handelswijze. Psychologie, communicatie en didactiek zijn onze instrumenten om die belangrijke gedragsverandering te bereiken.

Techniek vs. gedragsverandering

Dat je er met de techniek alleen niet meer komt, is inmiddels geen nieuws meer. Maar hoe bereik je een duurzame gedragsverandering? Het momentum waar veilig en bewust werken net zo gewoon is als je riem omdoen als je in de auto stapt?
Awareways houdt jouw organisatie een spiegel voor. Dat doen we het liefst op opvallende en uitdagende wijze. Ons tailor-made security awareness programma wijst op kwetsbaarheden, reikt oplossingen aan en beloont veiliger gedrag. Door de inzet van experts op het gebied van psychologie, communicatie, didactiek en informatiebeveiliging dringen wij door tot de kern en boeken we meetbaar resultaat.

Meten is weten

Aan de hand van onze aanpak kan informatiebewustzijn gemeten, geanalyseerd én verhoogd worden, waarbij we jouw organisatie actief ondersteunen in de te nemen stappen. Jouw bedrijfscultuur en de algehele houding van de medewerkers zijn namelijk cruciale factoren voor het uitrollen van een succesvol awareness programma.

Zijn jouw medewerkers zich bewust van hun rol bij informatiebeveiliging? Wat zijn de gangbare normen? Hoe is het voorbeeldgedrag van het management? We brengen het samen in kaart om een startpunt en een helder plan van aanpak te formuleren.

Onze producten

Security awareness is een proces en geen product. Awareways komt samen met jou tot de optimale mix van interventies. Afgestemd op jouw bedrijfscultuur en security awareness maturity.

Awareways Cultuurscan

Informatie is ‘power’. De nulmeting van Awareways is een beproefde methode om informatiebewustzijn vanuit een culture scan te meten, analyseren én verhogen.

Wave learning experience platform

Wave is een learning experience platform waarin medewerkers op uitdagende wijze leren veilig te werken met informatie.

Communicatie campagne

Kan jij hem ook dromen, de BOB-campagne? Onze experts ontwikkelen krachtige concepten als kapstok voor jouw security awareness campagne

Phishing simulatie

Wil je beter inzicht in het klikgedrag van jouw medewerkers én een concrete aanpak om ze weerbaar te maken tegen de dreigingen van phishing?

Vishing simulatie

E-mail is bepaald niet het enige kanaal dat zich leent voor phishing. Internetcriminelen weten je ook eenvoudig te vinden via SMS of WhatsApp. Dat noemen we ‘smishing’. En dan is er nog de mogelijkheid om gebeld te worden: vishing

Sms-phishing training

De SMS-phishing training is geen generieke simulatie, maar wordt op maat gemaakt om de dagelijkse praktijk, werksituatie en informatievoorzieningen van jouw organisatie zo goed mogelijk te benaderen.

AWAREWAYS

Euclideslaan 141 3584 BR Utrecht
+31 (0)30 227 14 67
info@awareways.com

Contactformulier