VISIE & AANPAK

Van ‘’We snappen het belang van veilig werken“ naar ‘’Veilig werken, ja natuurlijk!’’, Awareways is pas tevreden bij die laatste denk- én handelswijze. Psychologie, communicatie en didactiek zijn onze instrumenten om die belangrijke gedragsverandering te bereiken.

Techniek vs. gedragsverandering

Dat je er met de techniek alleen niet meer komt, is inmiddels geen nieuws meer. Maar hoe bereik je een duurzame gedragsverandering? Het momentum waar veilig en bewust werken net zo gewoon is als je riem omdoen als je in de auto stapt?
Awareways houdt jouw organisatie een spiegel voor. Dat doen we het liefst op opvallende en uitdagende wijze. Ons tailor-made security awareness programma wijst op kwetsbaarheden, reikt oplossingen aan en beloont veiliger gedrag. Door de inzet van experts op het gebied van psychologie, communicatie, didactiek en informatiebeveiliging dringen wij door tot de kern en boeken we meetbaar resultaat.

Meten is weten

Aan de hand van onze aanpak kan informatiebewustzijn gemeten, geanalyseerd én verhoogd worden, waarbij we jouw organisatie actief ondersteunen in de te nemen stappen. Jouw bedrijfscultuur en de algehele houding van de medewerkers zijn namelijk cruciale factoren voor het uitrollen van een succesvol awareness programma.

Zijn jouw medewerkers zich bewust van hun rol bij informatiebeveiliging? Wat zijn de gangbare normen? Hoe is het voorbeeldgedrag van het management? We brengen het samen in kaart om een startpunt en een helder plan van aanpak te formuleren.

Onze producten

Security awareness is een proces en geen product. Awareways komt samen met jou tot de optimale mix van interventies. Afgestemd op jouw bedrijfscultuur en security awareness maturity.

Nulmeting: Awareways culture scan

Informatie is ‘power’. De nulmeting van Awareways is een beproefde methode om informatiebewustzijn vanuit een culture scan te meten, analyseren én verhogen.

Security Awareness Engine

Op zoek naar een tool die verder gaat dan e-learning? Dan is de innovatieve Security Awareness Engine iets voor jou.

Human Firewall Trainings-programma

In deze collectieve crisisoefening simuleren we een aanval en nemen jouw medewerkers het op tegen gevaarlijke hackers!

Security & Privacy Challenges

De Security & Privacy Challenges zijn de volgende stap in interactieve e-learning: met vragen die afhankelijk zijn van jouw antwoorden!

E-learning Thuiswerken

In deze collectieve crisisoefening simuleren we een aanval en nemen jouw medewerkers het op tegen gevaarlijke hackers!

Communicatie campagne

Kan jij hem ook dromen, de BOB-campagne? Onze experts ontwikkelen krachtige concepten als kapstok voor jouw security awareness campagne

E-learning
Security

Aan de menskant van informatiebeveiliging zijn er doeltreffende maatregelen te nemen om beveiligingsrisico’s te verkleinen en het informatiebewustzijn van medewerkers te vergroten.

E-learning
AVG

De AVG is sinds 25 mei 2018 van kracht. Maar zijn jouw medewerkers ook volledig op de hoogte van hun rol?

E-learning Integriteit

Integriteit is belangrijk, ook voor organisaties. Wanneer een organisatie integer is, heeft zij het vertrouwen van de samenleving en van haar klanten.

Phishing simulatie

Wil je beter inzicht in het klikgedrag van jouw medewerkers én een concrete aanpak om ze weerbaar te maken tegen de dreigingen van phishing?

Interactieve sessie

Heb je een themadag of -week, wil je security ambassadeurs mobiliseren of merk je dat je op directieniveau draagvlak mist? Dan is één van onze interactieve sessies iets voor jou.

Vishing simulatie

E-mail is bepaald niet het enige kanaal dat zich leent voor phishing. Internetcriminelen weten je ook eenvoudig te vinden via SMS of WhatsApp. Dat noemen we ‘smishing’. En dan is er nog de mogelijkheid om gebeld te worden: vishing

Awareways Webshop

Een selectie van e-learnings nu plug&play beschikbaar om zelf aan de slag te gaan.

Wil je meer weten over onze visie of aanpak, of benieuwd naar andere informatie? Neem dan contact op met Arthur Timmerman.

Neem contact op