Wall of Vote

Een interactieve, fysieke interventie om het gesprek over informatieveiligheid in jouw organisatie aan te wakkeren!

Een onderdeel van de Wall of Vote is een installatie waarbij je een stelling kunt beantwoorden door een plastic bal in een van de meerkeuze-buizen te laten vallen.

De Wall of Vote?

De Wall of Vote is een fysieke interventie met als doel het gesprek over verschillende onderwerpen met betrekking tot informatieveiligheid in een organisatie op een interactieve manier aan te wakkeren. Stellingen of dilemma’s kunnen in de spotlight worden gezet.

Voorbijgangers worden geconfronteerd met een stelling of dilemma. Zij hebben de mogelijkheid om hun mening te delen via de installatie.

Een afbeelding van een groot vraagteken, een van de fysieke voorwerpen in de Wall of Vote interventie voor op locatie bij jouw organisatie.

Denkstarters van de Wall of Vote

De installatie zet de voorbijganger aan het denken.

Dat gebeurt op twee manieren:

  1. De voorbijganger wordt geconfronteerd met de stelling of het dilemma.
  2. De installatie geeft inzicht in de reactie van andere mensen.
  3. De installatie geeft meer informatie over de stelling (aan de achterkant).

Effectiviteit Wall of Vote

Door de zichtbaarheid van de reactie van andere mensen, wordt er gebruik gemaakt van de sociale norm om gewenst gedrag te beïnvloeden, het onderwerp bespreekbaar te maken of momentum te creëren voor een ander onderdeel van een programma (bijvoorbeeld een Cultuurscan of de implementatie van Wave, ons security awareness leerplatform).

Ook geeft dit de mogelijkheid om op basis van de reacties op de stelling een vervolg communicatiecampagne of andere interventies op te zetten.

De Awareways Wall of Vote is gebouwd door Doorgedraaid, een fullservice ontwerp- en decorbedrijf. Fotografie werd verzorgd door Sem Pelmelay.

Een detailfoto van de 'meerkeuzebuis' waar je je 'antwoordbal' in kunt laten vallen.
Is de Wall of Vote echt iets voor jouw organisatie, vul dan gelijk het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of pleeg een belletje en dan bekijken we gelijk de beschikbaarheid.
De ballenbak van de Wall of Vote.
Informeer naar de mogelijkheden via info@awareways.com of vraag een offerte aan via onderstaand contactformulier.