Wanted: hands-on stagiairs voor diverse opdrachten (M/V/X)

WANTED: STAGIAIRS

Zie jij jezelf al werken bij een bedrijf dat de wereld een stukje veiliger wil maken, met klanten als HEINEKEN, Schiphol Airport, de Politie en verschillende ministeries? Neem een kijkje tussen de verschillende stagevacatures.

Stage bij Awareways

Pas jouw kennis toe in de praktijk en kom stage lopen bij Awareways! Momenteel liggen er bij verschillende stageopdrachten klaar om door jou opgepakt te worden. Zowel afstudeeropdrachten als meewerkstages. Hieronder zie je de stagevacatures.

De stageopdrachten

Wat we bieden

Er hangt een prettige, informele en flexibele werksfeer. Er wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen.

Waar je in ieder geval op mag rekenen:

  • een vergoeding voor jouw harde werk
  • een gezellig team met regelmatig vrijblijvende borrels en activiteiten
  • goede begeleiding en ruimte voor ontdekken en fouten maken
  • plek voor eigen inbreng
  • verzorgde lunch op kantoor

Over Awareways

De mens blijkt steeds vaker de zwakste schakel in de beveiligingsketen. Hackers vertrouwen erop dat mensen zich onvoldoende bewust zijn van de waarde van de informatie die zij in hun bezit hebben. Bovendien wordt technologie vaak niet op een veilige manier gebruikt. In tegenstelling tot concrete technische ingrepen lijkt het veranderen van gedrag voor veel organisaties een fikse uitdaging. Awareways benadert dit vraagstuk vanuit de psychologie en communicatiewetenschappen. Wij focussen niet op het leren van regels maar op het herkennen van risicovolle situaties.

Reageer

Interesse in een van de stages? Stuur je motivatie en CV naar het mailadres in de betreffende vacature onder vermelding van ‘stage vacature’.