Overzicht

Product

SECURITY & PRIVACY CHALLENGES

De Security & Privacy Challenges zijn de volgende stap in interactieve e-learning: met vragen die afhankelijk zijn van jouw antwoorden!

Informeer naar de mogelijkheden of vraag via het contactformulier onderaan een demo aan!

Contact opnemen

Security & Privacy Challenges

Awareness trainingen zijn de sleutel om het informatiebewustzijn in jouw organisatie op het juiste niveau te krijgen – mits ze op de juiste manier worden ingezet. Security en privacy awareness zijn namelijk geen producten die losse oplossingen vragen, maar processen die een holistische aanpak vereisen. Awareways biedt daarom een optimale mix van interventies, afgestemd op jouw bedrijfscultuur en security awareness maturity, en gericht op effectieve gedragsverandering.

Onze Managed Security Awareness Trainingen zijn interactieve programma’s mét begeleiding – monitoring, rapportage en bijsturing – en ondersteunende communicatie.

De tailor-made programma’s wijzen op kwetsbaarheden, reiken oplossingen aan en belonen veiliger gedrag. Door de inzet van experts op het gebied van psychologie, gamification, communicatie, didactiek en informatiebeveiliging dringen we door tot de kern en boeken we meetbaar resultaat.

Training door uitdaging

Awareways programma’s houden jouw organisatie een spiegel voor. Dat doen we het liefst op opvallende en uitdagende wijze. Daarom ontwikkelden we onder meer de Security Awareness training en het Human Firewall leerprogramma. Tools die verder gaan dan e-learnings door inhoudelijke kennis te koppelen aan storytelling, interactie en stimulerende gamificatie.

Voor de Security & Privacy Challenges hebben we ons innovatieve awareness trainingsplatform nog interactiever gemaakt. Het traject van iedere medewerker is namelijk afhankelijk van de gegeven antwoorden. Zo trainen we binnen de doelgroepen niet alleen op onderwerpen en thema’s, maar ook op individuele kennis. Weer een stap in security awareness!

Informeer naar de mogelijkheden of vraag via het contactformulier onderaan een demo aan!

Contact opnemen

Custom-built en interactief

Wij helpen organisaties immuun te worden tegen (cyber)dreigingen. Dat doen we door jouw medewerkers uit te dagen met cybersecurityscenario’s die passen binnen hun eigen werksituaties en informatievoorzieningen.

Je confronteert de medewerkers op de productievloer niet met CEO-fraude, en traint collega’s op locatie A niet op de specifieke omstandigheden van locatie B.
Herkenbaarheid en context zijn belangrijke factoren in het succesvol uitrollen van awareness trainingen.

De Challenges worden daarom niet alleen voor jouw organisatie op maat gemaakt, maar ook custom geleverd voor teams, afdelingen en werkterreinen. Zo garanderen we een herkenbare setting om realistische risico’s in alledaagse situaties aan te kunnen pakken.

Maatwerk op ieder niveau

Die custom fit van awareness programma’s nemen we erg serieus. De herkenbaarheid van de situaties binnen de context van jouw organisatie speelt een grote rol, maar dat maatwerk trekken we vervolgens op ieder niveau door.

Het platform is daarom niet alleen uitgevoerd in de kleuren van jouw organisatie, maar ook op maat gemaakt per doelgroep, op thema, en op leerdoelen.  De voortgang is zelfs gebonden aan het persoonlijke kennisniveau, want het traject per deelnemer is afhankelijk van de gegeven antwoorden. Deze dynamische oorzaak-gevolg interactie met de individuele medewerker is uniek voor deze tool.

Relevantie en leerdoelen

De Security & Privacy Challenge biedt de mogelijkheid om:

  • opdrachten te spiegelen aan de alledaagse praktijk van jouw organisatie, zelfs op afdelingsniveau;
  • doelgroepgerichte thema’s en onderwerpen aan de kaak te stellen;
  • bij te sturen op de kennis van doelgroepen zelfs individuele medewerkers;
  • concreet inzicht te krijgen in de zwakke plekken, zowel qua onderwerp als per afdeling;
  • concrete leerdoelen en verbeterpunten te stellen: per afdeling, per thema, per onderwerp.

De Security & Privacy Challenges…

  • …zijn beschikbaar voor alle gangbare browsers;
  • …kunnen in verschillende talen worden aangeboden (en medewerkers kunnen daarin switchen;
  • …worden door Awareways op maat gemaakt, afgestemd op beleid, terminologie en de dagelijkse werksituatie;
  • …hebben een regelbare looptijd (gangbaar = 6-8 weken);
  • …zijn voorzien van een omgeving waar managers de voortgang van hun team of afdeling kunnen monitoren.

De Security & Privacy Challenge biedt een uitdaging die volledig op zichzelf staat en ook als zodanig is in te zetten.

Informeer naar de mogelijkheden of vraag een demo aan via onderstaand contactformulier!