Overzicht

PRODUCTEN

Security awareness is geen product, maar een proces. Informatieveiligheid vraagt namelijk om een volledige 360 graden-aanpak. Dat betekent dat we verschillende interventies op jouw organisatie loslaten. Lees eens rustig over ons aanbod van producten en diensten.

Meten | cultuurscan

Kwantificeer het menselijke risico op basis van gedrag. Awareways heeft een bewezen methode om beveiligingsgedrag en -cultuur te beoordelen en te meten. De cultuurscan is een cruciale eerste stap bij het starten van een security awareness programma. Het geeft waardevolle inzichten in de bestaande beveiligingscultuur en identificeert gebieden die voor verbetering vatbaar zijn. Het vormt de basis voor een  doelgericht, aangepast en succesvol security awareness aanpak.

Cultuurscan

Trainen | leerplatform Wave

Het adaptieve leerplatform Wave is meer dan alleen training. Het is een interactieve tool; een methode gebaseerd op microlearning, gecombineerd met gamification principes. Wave combineert de kracht van microleren met de bewezen principes van de piramide van Miller om kennis te vergroten en vaardigheden te trainen. De Wave-bibliotheek kent een uitgebreid aanbod van security- privacy en integriteit trainingen.

Wave

Communiceren | campagne

Communicatie speelt een belangrijke rol bij het beïnvloeden van gedragsverandering en doet dit via verschillende mechanismen en strategieën. Als communicatie effectief wordt uitgevoerd, kan het informeren, overtuigen, motiveren en de houding en acties van individuen vormen. Lees meer over onze aanpak en campagnes.

Communicatie campagne

Simuleren | phishing & smishing

Maak gebruik van adaptieve leer- en simulatiestrategieën, bied een gepersonaliseerde leerervaring die aansluit bij de unieke behoeften en vaardigheden van elke medewerkers. Maak van simulaties een vorm van training, specifiek ontworpen om individuen en organisaties te trainen over de risico’s die gepaard gaan met allerlei soorten social engineering-aanvallen. Lees meer over aanpak.

Phishing simulatie

Awareways

Euclideslaan 141 3584 BR Utrecht
+31 (0)30 227 14 67
info@awareways.com

Contactformulier