Overzicht

PRODUCTEN

Security awareness is geen product, maar een proces. Informatieveiligheid vraagt namelijk om een volledige 360 graden-aanpak. Dat betekent dat we verschillende interventies op jouw organisatie loslaten. Lees eens rustig over ons aanbod van producten en diensten.

Awareways Cultuurscan

Informatie is macht. Hoe meer inzicht je hebt in de mate van informatiebewustzijn van jouw medewerkers, hoe beter we het awareness programma af kunnen stemmen op de behoeften binnen jouw organisatie. Onze Security Awareness Cultuurscan is een beproefde methode om volwassenheid op het gebied van informatiebewustzijn binnen de organisatie te meten, analyseren én verhogen.

Wave learning experience platform

Zet je cultuur in beweging met Wave. Wij geloven dat leren aantrekkelijk en belonend moet zijn en duurzaam gedrag moet veranderen.

Informeer naar de mogelijkheden of vraag via het contactformulier onderaan een demo aan!

Maximaliseer de potentie van je medewerkers

Communicatie-campagne

Kan jij hem ook dromen, de BOB-campagne? Onze experts ontwikkelen krachtige concepten als kapstok voor jouw security awareness campagne; alles van eenmalige guerrilla-acties tot uitgebreide communicatieconcepten!

“Onze communicatiecampagnes zijn zorgvuldig afgestemd op jouw bedrijfscultuur en uitgewerkt door toonaangevende ontwerpers.”

Geertje Veenbergen,
oprichter Awareways

Phishing simulatie

Wil je beter inzicht in het klikgedrag van jouw medewerkers én een concrete aanpak om ze weerbaar te maken tegen de dreigingen van phishing? Lees dan zeker even verder!

Vishing simulatie

E-mail is bepaald niet het enige kanaal dat zich leent voor phishing. Internetcriminelen weten je ook eenvoudig te vinden via SMS of WhatsApp. Dat noemen we ‘smishing’. En dan is er nog de mogelijkheid om gebeld te worden: vishing (voice phishing). Die laatste strategie is in opmars. Want ook telefonisch kan jou gevraagd worden om informatie aan te leveren, die vervolgens misbruikt kan worden om weer een stapje verder tot jouw organisatie binnen te dringen.

Sms-phishing training

Smishing of SMS-phishing is een vorm van oplichting waarbij internetcriminelen je met tekstberichtjes benaderen. Het doel van SMS-phishing is hetzelfde als bij phishing: het bemachtigen van informatie (zoals login- en bankgegevens). Is jouw organisatie voldoende beschermd? Lees snel verder!

SMS phishing

Wil je meer weten over onze producten? Neem dan contact op met Arthur Timmerman.

Awareways

Euclideslaan 141 3584 BR Utrecht
+31 (0)30 227 14 67
info@awareways.com

Contactformulier