Overzicht

Praktijkvoorbeeld

DURA VERMEER

Dura Vermeer is waarmaker van ambities, waaronder de uitgesproken doelstelling om veilig en bewust met gevoelige informatie om te gaan. Als bouwbedrijf krijg je te maken met diverse uitdagingen, zowel technisch als op het gebied van mensen. Awareways is met veel energie aan de slag gegaan bij deze mooie organisatie.

Nulmeting

De Awareways nulmeting was de eerste stap van het awareness programma dat we bij DuraVermeer gestart zijn. Het onderzoek, uitgevoerd onder alle medewerkers, gaf duidelijke inzichten en concrete handvatten voor de verdere invulling van het programma.

Communicatieconcept

Voor DuraVermeer heeft Awareways een communicatieconcept mogen ontwikkelen. Het resultaat was een heldere boodschap met een sterke beeldtaal, waarin de kernboodschap ‘Onze gegevens zijn van ons’ een goede drager gebleken is voor alle verdere uitingen.

E-learning

Door inzet van een uitgebreid e-learningprogramma, structureel ondersteund met door Awareways verzorgde communicatie op het eigen intranet van DuraVermeer, wordt er op kwartaalbasis actief aandacht besteed aan veilig werken.

Meer weten?

Wil je weten wat AWAREWAYS voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Arthur Timmerman.

Neem contact op

AWAREWAYS

Euclideslaan 141 3584 BR Utrecht
+31 (0)30 227 14 67
info@awareways.com

Contactformulier

Bedankt voor het invullen, we nemen zo snel mogelijk met je op.
Er ging iets mis bij het versturen. Probeer het later nog eens.