Praktijkvoorbeeld

KONINKLIJKE BIBLIOTHEEK

Onze experts ontwikkelen krachtige concepten als kapstok voor jouw volledige security awareness campagne. Voor alles van een eenmalige guerrilla-actie tot uitgebreide communicatieconcepten kun je bij Awareways terecht.

Nulmeting

Als je een awareness programma start, dan moet je wel weten aan welke knoppen je moet draaien om de juiste resultaten te behalen. De nulmeting gaf Awareways een helder beeld van de ‘security awareness maturity’ bij de Koninklijke Bibliotheek en bood concrete handvatten voor de verdere strategie.

Communicatieconcept

Het geheel is meer dan de som der delen: dat is het effect van herkenbare en eenduidige communicatie. Een communicatieconcept dient als kapstok voor alle boodschappen, waaronder de interventies in relatie tot informatiebeveiliging, privacy en/of integriteit.

AVG module

Voor alle organisaties is AVG-compliant werken een aandachtspunt. De AVG module van Awareways is op maat gemaakt en aan te bieden aan alle medewerkers.

Security Awareness Engine

Onze in eigen huis ontwikkelde Security Awareness Engine was voor de Koninklijke Bibliotheek de geschikte tool om in te zetten binnen de awareness campagne. De custom leerstof van onze engine is in nauw overleg met een projectteam van de KB tot stand gekomen.

Phishing simulatie

De medewerkers van de Koninklijke Bibliotheek werden geconfronteerd met een aantal phishing e-mails. Een mix van verschillende berichten werd ontwikkeld om een goed beeld te krijgen van het klikgedrag, want de Awareways-aanpak is gericht op gedragsverandering.

Meer weten?

Wil je weten wat AWAREWAYS voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Arthur Timmerman.

AWAREWAYS

Euclideslaan 141 3584 BR Utrecht
+31 (0)30 227 14 67
info@awareways.com

Contactformulier