Overzicht

PRAKTIJKVOORBEELDEN

PRAKTIJK VOORBEELDEN

Informatiebewust werken is relevant voor iedereen. Van bierbrouwer, zorginstelling tot advocatenkantoor, Awareways werkt voor een divers pallet aan opdrachtgevers en daar zijn we trots op. Bekijk onderstaand een aantal mooie voorbeelden van samenwerkingen.

De Volksbank

De Volksbank traint haar klanten proactief in het herkennen van cybercrime en oplichting. Samen met Awareways werd een online programma voor consumenten ontwikkeld.

‘Veilig Bankieren’: een interactieve training met oorzaak-gevolg-dynamiek.

Wooncompagnie

Wooncompagnie, de maatschappelijke onderneming op het gebied van wonen, is een van de oudste en trouwste klanten van AWAREWAYS. We gingen in gesprek met Michael van Iersel, Teamleider Support bij Wooncompagnie, om hem te vragen naar zijn ervaringen over de samenwerking – inclusief de recent afgeronde Security Engine 2.

Thales

Hightechbedrijf Thales, bekend van de OV-toegangspoortjes op stations, heeft Awareways ingeschakeld om een nulmeting uit te voeren en het bestaande niveau van informatiebewustzijn in kaart te brengen. Vervolgens is onze communicatiecampagne op een hele creatieve manier door het bedrijf ingezet.

Ortec

“Het is goed om te kunnen vaststellen dat er meer incidenten worden gemeld en er meer wordt gerapporteerd, maar we zien vooral dat medewerkers het echt een plek in onze werkcultuur geven.”

Jet Woudstra, Compliance & Quality Officer bij Ortec

Eurail.com

Als e-commerce organisatie is informatiebewust werken zo ongeveer je bestaansrecht. Het management van Eurail.com begrijpt dit als geen ander en zo is een intensieve samenwerking ontstaan tussen Eurail.com en Awareways.

Gemeente Krimpenerwaard

Als Gemeente mag het duidelijk zijn dat je dagelijks met vertrouwelijke, strikt vertrouwelijke informatie te maken hebt. De Gemeente Krimpenerwaard heeft Awareways gevraagd om hen te ondersteunen bij een security awareness programma van phishing simulatie tot e-learning.

Koninklijke Bibliotheek

Onze experts ontwikkelen krachtige concepten als kapstok voor jouw volledige security awareness campagne. Voor alles van een eenmalige guerrilla-actie tot uitgebreide communicatieconcepten kun je bij Awareways terecht.

Koninklijke Bibliotheek

Onze experts ontwikkelen krachtige concepten als kapstok voor jouw volledige security awareness campagne. Voor alles van een eenmalige guerrilla-actie tot uitgebreide communicatieconcepten kun je bij Awareways terecht.

AWAREWAYS

Euclideslaan 141 3584 BR Utrecht
+31 (0)30 227 14 67
info@awareways.com

Contactformulier