AWAREWAYS

PLAYTIME: CREATIEVE INSPIRATIESESSIES

AWAREWAYS organiseert periodiek een Playtime event, waar we ons laten inspireren door creatieve makers in een informele setting in en rond ons kantoor in Utrecht.

AWAREWAYS Playtime

Geïnspireerd door NPR Tiny Desk organiseert AWAREWAYS periodiek een Playtime event. We creëren een plek voor jonge makers in de breedste zin van het woord, en zoeken in een sfeervolle bijeenkomst verbinding tussen de makers, onze medewerkers en ons netwerk.

Uiteraard zoeken we een inhoudelijke link met de thema’s die ons dagelijks bezighouden, waarbij een niet voor de hand liggende maker of kunstenaar jouw blik kan verruimen – zodat we ook onze opdrachtgevers weer op een andere manier kunnen inspireren en adviseren.

Creatieve invulling en terugblik 8 oktober

De locatie is in de basis bij AWAREWAYS, maar je kan zowel live als digitaal aanwezig zijn. Daarnaast zijn er natuurlijk flexibele mogelijkheden om op een andere plek samen te komen, afhankelijk van de deelnemende makers en de invulling van de bijeenkomst.

Tijdens de eerste editie van vrijdag 8 oktober gaf Daan Walder een presentatie over de ethische vraagstukken bij facial recognition software. Ook trad Honey Camp op, bestaande uit Daan Scherpenzeel en Karlijn Dinnissen. Dankzij bovenstaande video krijg je een indruk.

De tweede editie vond plaats op  16 december, die video vind je inmiddels hieronder. AWAREWAYS Playtime komt in februari 2022 weer terug!

Tijdens de tweede editie van AWAREWAYS Playtime
op 16 december trad (tweederde van) Misk Music op.

De volgende editie van Playtime vindt plaats in februari!

Over AWAREWAYS

Dagelijks verwerk, analyseer en dupliceer je informatie, maar hoe doe je dat op een veilige en integere manier? AWAREWAYS traint medewerkers van organisaties om in al hun werkzaamheden én privé informatiebewust te werken (security, privacy, compliance en integriteit).

Vanuit expertise in psychologie, communicatie, gamification, didactiek en design ontwikkelen we awarenessprogramma’s voor organisaties als Heineken, het Stimuleringsfonds, Ministerie van Justitie & Veiligheid, Belastingdienst, Allianz, Schiphol en de Volksbank. In onze aanpak spelen communicatie (storytelling), vormgeving en creativiteit een cruciale rol.