Awareways expertiseteams

MEET THE EXPERTS

Awareways is gegroeid naar een organisatie met meer dan 60 creatieve medewerkers.

Op deze pagina vertellen we je graag wat meer over onze organisatiestructuur en de verschillende expertiseteams die daarin centraal staan, waaronder Software Development, Data ‘N Analytics en de Studio.

Die structuur, met aandacht voor onderzoek, doorontwikkeling van onze interventies en het stimuleren van nieuwe ideeën, heeft namelijk veel invloed op onze aanpak van gedragsverandering in informatieveiligheid.

DNA: Data ‘N Analytics

DNA staat voor “Data ’N Analytics”, een team met expertise in wiskunde, data science en zelfs particle- and astrophysics(!).

Samen verwerken en analyseren ze data op basis van onze phishingsimulaties, security-awarenessprogramma’s en onze cultuurscan om tot overzichtelijke rapportage(methode)s te komen die het bewustzijn op het gebied van informatieveiligheid verhogen.

Ze ontwikkelen eigen scripts, denken na over dashboarding en ontwerpen nieuwe methodes voor datavisualisatie.

Learning & Development

Vanuit achtergronden in psychologie, onderwijskunde, UX/UI en gamification is Learning & Development een dynamische vijver aan ideeën en ambities, wat zich vertaalt in bijzondere producten en oplossingen om (meetbaar) het verschil te maken.

We weten wat onze dienstverlening kan zijn, of moét zijn, en werken samen om dat te leveren.

L&D is altijd op zoek naar wat er geleerd moet worden om duurzame gedragsverandering te blijven faciliteren. Vanuit die ambitie wordt gewerkt aan uitdagende ervaring, met zicht op het maximale leerrendement.

Software Development

De verantwoordelijkheid van ons in-house Development team bestaat uit het (door)ontwikkelen van het leerplatform van Awareways. Naast de programmacode aan de achterkant is daarbij volop aandacht voor design, gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en natuurlijk de laatste ontwikkelingen op het gebied van leermethoden en kennisoverdracht.

Er wordt volop gewerkt aan een nieuwe fase van ons online leerplatform, waarin onze creatieve visies tot wasdom komen. ‘Wat is er goed en minder goed aan de vorige versie(s), waar willen we de nieuwe standaard zetten, en hoe komen we daar?’ Aan de basis van die vragen staat een fanatiek team dat werkt aan de doorontwikkeling van onze leeromgeving.

Wave
AWAREWAYS Studio

Design Studio

In de AWAREWAYS Studio leggen we de basis voor al onze creatieve uitingen. Denk hierbij aan digitale toepassingen, drukwerk, film en fysieke interventies op locatie.

We benaderen security en privacy awareness vanuit psychologie, didactiek, gamification en design. Communicatie speelt in die aanpak een cruciale rol. We ontwerpen volledige campagnes die zorgen voor herkenbaarheid en die de medewerker stimuleren om deel te nemen aan het programma.

De beeldtaal en de toon en stijl van onze campagnes, inclusief de uitvoering in print, online, in onze leeromgevingen en de kanalen van onze opdrachtgevers, dienen een groter doel: cultuur- en gedragsverandering.

Programmamanagers

Ons team van programmamanagers is opgebouwd vanuit verschillende achtergronden, waaronder communicatie, psychologie, design, marketing en filmmaking.

We helpen je met het opzetten van een overkoepelende strategie, zodat medewerkers de sterkste schakel worden in de beveiliging van hun organisatie. Dat doen we op energieke en creatieve wijze, en multidisciplinair: onze programmamanagers begeleiden je van voortraject tot en met implementatie van onze trainingen, en spelen vanuit hun zeer diverse achtergronden ook een rol in de ontwikkeling en bijsturing van onze programma’s.

AWAREWAYS Programmamanagers
Security awareness training

Marketing & Communicatie

We werken voor grote en bekende merken in binnen- en buitenland. Daarnaast hebben we ook vanuit de eigen organisatie veel communicatiebehoeften en -kanalen, waaronder onze website met blogs rond ontwikkelingen en actualiteiten, de periodieke nieuwsbrief en onze social media.

Onze MarCom-afdeling werkt samen met onze psychologen, data-analisten, developers en programmamanagers om onze missie en visie in krachtige boodschappen te vertalen, om de markt te voorzien van de laatste benchmark informatie, en om onze opdrachtgevers verder te helpen met de laatste ontwikkelingen uit de wereld van security en privacy.

Sales

De collega’s in ons sales-team gaan op pad als ambassadeurs van onze organisatie. Ze weten als geen ander waar jouw organisatie naar op zoek is, kunnen dat op locatie met veel overtuiging toelichten en zijn dé aangewezen personen om onze fanbase in binnen- en buitenland uit te breiden.

Ze ondersteunen (nieuwe) opdrachtgevers in de eerste stappen om aan de slag te gaan met onze creatieve campagnes. Omdat ze onze aanpak én onze opdrachtgevers begrijpen, van de kleine(re) overheden en MKB’ers tot de grote internationale organisaties.

AWAREWAYS

Euclideslaan 141 3584 BR Utrecht
+31 (0)30 227 14 67
info@awareways.com

Contactformulier