OVER ONS

Inhoudelijk, creatief en enthousiast over wat we doen: dat is in een notendop de dynamiek van ons team. Je vindt onze contactgegevens hieronder, weet ons te vinden als je de samenwerkingsmogelijkheden wil verkennen.

Maarten Timmerman

Sociaal psycholoog en gespecialiseerd in attitude en gedrag met een specifieke focus op informatiebeveiliging en security awareness.

Arthur Timmerman

Marketing- & salesspecialist met ervaring in IT-detachering, waar zijn interesse in informatieveiligheid ontstaan is.

Geertje Veenbergen

Marketeer en communicatiespecialist en verantwoordelijk voor het opzetten van effectieve security awareness campagnes.

Veerle Luijten

Als projectmanager met een achtergrond in filmproductie kan Veerle haar creativiteit uitstekend in onze trainingen en campagnes kwijt.

Margret Mijwaart

Margret is onze energieke en creatieve projectmanager met een berg aan ervaring bij communicatiebureaus.

Hannah Boom

Met een creatieve en zakelijke achtergrond overziet Hannah het totale spectrum.

Robin Verdaasdonk

Met haar achtergrond in A&O psychologie adviseert Robin over beleid, processen en de communicatie daarover, zodat informatieveiligheid in jouw organisatie net zo vanzelfsprekend wordt als bij ons!

Leon Baauw

Met een achtergrond in kunst en design brengt Leon creativiteit als projectmanager.

Jorik Koenjer

Jorik heeft vanuit zijn opleiding Security Management een breed scala aan tools om security & privacy awareness op een creatieve en effectieve manier aan te kaarten.

Anniek de Kort

Anniek volgde de opleiding Educational Sciences aan de Universiteit van Utrecht en begeleidt vanuit die expertise diverse projecten.

Paulien van Diepen

Paulien is een van onze programmamanagers in het groeiende team van creatieve organisatietalenten. “Ik word blij van het bedenken van nieuwe ideeën om deze vervolgens uit te werken tot originele en prikkelende content!”

Tom van Ruitenbeek

Tom volgt een master Information Sciences met een security & privacy- track aan de Radboud Universiteit en denkt als projectmanager graag inhoudelijk met onze klanten mee.

Suzanne Dijkstra

Programmamanager Suzanne werkt met haar inzichten uit de Culturele antropologie en Creative Business mee aan holistische en creatieve programma’s waarin de mens centraal staat.

Marlou Snelders

Programmamanager Marlou is gretig om kennis om te zetten in actie door de kloof tussen technologie, onderzoek en beleid te overbruggen.

Kia von Schoubye

Kia begeleidt onze opdrachtgevers vanaf het voortraject tot en met de implementatie van onze trainingen, en speelt vanuit haar vakgebieden Mediawetenschappen en Storytelling ook een rol in de ontwikkeling van onze creatieve leerprogramma’s.

Jelle Looijen

Business developer Jelle haalt zijn energie uit het contact met onze opdrachtgevers en gaat graag het gesprek met je aan over wat onze innovatieve leerprogramma’s voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Rob Eijkelhof

Onze salesspecialist Rob scant de markt en ondersteunt ons team bij onze salesactiviteiten.

Rob Nijman

Communicatieadviseur, contentspecialist en copywriter met een achtergrond in Economie, Journalistiek en Communicatiestudies.

Chris van der Werff

Met een achtergrond als graphic designer en art director heeft Chris ruime ervaring in het ontwikkelen en uitwerken van communicatie concepten.

Hector Javier Ordonez

Als ervaren software developer ondersteund Hector het Development cluster.

Maureen Rademakers

Grafisch ontwerper Maureen kan haar ervaring en originele ontwerpen in onze Studio kwijt en is van mening dat een oplossing veel beter werkt, wanneer deze écht bij de klant past.

Rens den Hertog

Als UI Designer staat Rens tussen het creatieve team en het development team in. Hij vertaalt ideeën en concepten naar interacties en visuele hiërarchieën in de software.

Mati Kochen

Mati is onze technical development manager met een achtergrond als software engineer.

Miguel Bento

Geboren software developer Miguel is onder meer verantwoordelijk voor de frontend van het nieuwe leerplatform dat we aan het bouwen zijn.

Joost Kersjes
Joost Kersjes
Joost werkt als developer voor ons nieuwe platform. Voornamelijk helpt hij een frontend te bouwen die werkt voor iedereen.
Zacharias Luiten

Framework-onafhankelijke softwareontwikkelaar die gelooft in DevOps cultuur en micro services. Gepassioneerd over clean code, SOLID, DRY en (unit) testing (TDD).

Afonso Costa

Afonso is een liefhebber van softwareontwikkeling en kan zich volledig uitleven op wat er achter de schermen moet gebeuren om de voorkant op orde te krijgen.

Femke van de Vliet

Wiskundestudent Femke ondersteunt Awareways op diverse vlakken, van analyses tot het opstellen van overzichtelijke rapportages.

Jan-Willem Bullée

Onze data scientist en research & development analyst, gespecialiseerd in (de preventie van) phishing.

Daniël Kok

Data Scientist/Analyst met een interesse in Quantum Computing en Big Data, en een Master in Particle- and Astrophysics.

Annemarie Schaefers

Vanuit haar achtergrond in toegepaste wiskunde en data science is Annemarie een van de leden in ons team van Data Analisten om vanuit de gegevens van onze campagnes te onderzoeken wat beter kan.

Pascal Koelemij

Vanuit zijn achtergrond als psycholoog is Pascal samen met zijn collega’s van Learning & Development altijd op zoek naar wat er (bij)geleerd moet worden om duurzame gedragsverandering te blijven faciliteren.

Jeroen Koppe
Jeroen Koppe

Jeroen is na zijn afstudeeronderzoek bij AWAREWAYS gebleven en aan de slag gegaan als security officer. Met deze toevoeging is het huidige ISO-team geboren.

Yari Anrango
Yari Anrango

Data-analist Yari is een specialist in Artificial Intelligence en checkt met behulp van de programmeertalen R en Python onze datasets op verbeterpunten.

Mehrdad Babazadeh

Gepassioneerde en ervaren Data Scientist met ervaring in het ontwikkelen van robuuste code. Bedreven in alles van Python, Data Science C, SQL, Management en Microsoft SQL Server tot Machine Learning-algoritmen.

Remy Dijkstra

Bevlogen master in Industrial Engineering met grote interesse in data science/logistiek-gerelateerde problemen, en een passie voor continu leren en professionele ontwikkeling.

Bart Klok

Als masterstudent Educational Sciences and Technology ondersteunt Bart ons bij diverse projecten. Ook is hij handig in webdesign.

Manon Timmerman
Manon Timmerman
Manon studeert Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Op kantoor ondersteunt zij ons bij diverse projecten.
Sjoerd van Veldhuizen

Als aanstaand sociaal psycholoog doet Sjoerd onderzoek bij AWAREWAYS als onderdeel van zijn master aan de Universiteit Utrecht.

Xavier Nap

Met zijn grote passie voor criminaliteit ondersteunt Security Management student Xavier Awareways bij verschillende projecten. Met zijn kennis over cybercrime is hij enthousiast over het verbeteren van de informatiebeveiliging van het bedrijfsleven.

Fausto de Lang

Als data-scientist en masterstudent ontwikkelt Fausto zich in het omzetten van data naar nuttige gegevens door middel van toegepaste statistiek en algoritmes.

Nienke Geudeker

Nienke heeft jaren ervaring in diverse branches, zette als communicatieadviseur samen met Awareways een mooi awareness programma op, en kwam aansluitend bij ons aan boord als spin in het web in de rol van programmamanager.

Serena Raffa

Serena heeft haar studie Communicatie en Multimedia Design succesvol afgerond en gaat nu aan de slag als projectondersteuner.

Lisette
Lisette van den Heuvel

Met een achtergrond in de communicatie en service heeft Programmamanager Lisette een passie voor organisaties helpen te excelleren in veilig werken.

Joshi Verschuren

Als Learning & Development Specialist heeft Joshi een achtergrond als leerkracht en onderwijskundige. Haar passie voor leren en ontwikkelen zet zij graag in bij leervraagstukken.

Za-Zie Kuipers

Vanuit haar masters Behaviour Change en Communicatiewetenschap zet Za-Zie haar kennis en vaardigheden in als programmamanager en sociaal psycholoog.

Floor Warmelts
Floor rondde een studie Communicatiewetenschappen aan de VU af met als specialisatie Media Psychologie, en zet haar kennis in als programmamanager én in het MarCom-team.
Ruben Heijmeijer
Geboren Utrechter wil zich na zijn BA onderwijswetenschappen verder specialiseren in organisatiepsychologie en de ontwikkeling van leeromgevingen, en maakt nu een start als projectondersteuner van het L&D team.

AWAREWAYS

Euclideslaan 141 3584 BR Utrecht
+31 (0)30 227 14 67
info@awareways.com

Contactformulier