OVER ONS

Inhoudelijk, creatief en enthousiast over wat we doen: dat is in een notendop de dynamiek van ons team. Je vindt onze contactgegevens hieronder, weet ons te vinden als je de samenwerkingsmogelijkheden wil verkennen.

Maarten Timmerman

Sociaal psycholoog en gespecialiseerd in attitude en gedrag met een specifieke focus op informatiebeveiliging en security awareness.

Arthur Timmerman

Marketing- & salesspecialist met ervaring in IT-detachering, waar zijn interesse in informatieveiligheid ontstaan is.

Geertje Veenbergen

Marketeer en communicatiespecialist en verantwoordelijk voor het opzetten van effectieve security awareness campagnes.

Veerle Luijten

Als projectmanager met een achtergrond in filmproductie kan Veerle haar creativiteit uitstekend in onze trainingen en campagnes kwijt.

Margret Mijwaart

Margret is onze energieke en creatieve projectmanager met een berg aan ervaring bij communicatiebureaus.

Hannah Boom

Met een creatieve en zakelijke achtergrond overziet Hannah het totale spectrum.

Leon Baauw

Met een achtergrond in kunst en design brengt Leon creativiteit als projectmanager.

Nienke Geudeker

Nienke heeft jaren ervaring in diverse branches, zette als communicatieadviseur samen met Awareways een mooi awareness programma op, en kwam aansluitend bij ons aan boord als spin in het web in de rol van programmamanager.

Tom van Ruitenbeek

Tom is na zijn master Information Sciences met een security & privacy- track aan de Radboud Universiteit aan de slag gegaan als projectmanager en denkt graag inhoudelijk met onze klanten mee.

Jelle Looijen

Business developer Jelle haalt zijn energie uit het contact met onze opdrachtgevers en gaat graag het gesprek met je aan over wat onze innovatieve leerprogramma’s voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Rob Eijkelhof

Onze salesspecialist Rob scant de markt en ondersteunt ons team bij onze salesactiviteiten.

Rob Nijman

Communicatieadviseur, contentspecialist en copywriter met een achtergrond in Economie, Journalistiek en Communicatiestudies.

Chris van der Werff

Met een achtergrond als graphic designer en art director heeft Chris ruime ervaring in het ontwikkelen en uitwerken van communicatie concepten.

Hector Javier Ordonez

Als ervaren software developer ondersteunt Hector het Development cluster.

Maureen Rademakers

Grafisch ontwerper Maureen kan haar ervaring en originele ontwerpen in onze Studio kwijt en is van mening dat een oplossing veel beter werkt, wanneer deze écht bij de klant past.

Jan-Willem Bullée

Onze data scientist en research & development analyst, gespecialiseerd in (de preventie van) phishing.

Mati Kochen

Mati is onze technical development manager met een achtergrond als software engineer.

Afonso Costa

Afonso is een liefhebber van softwareontwikkeling en kan zich volledig uitleven op wat er achter de schermen moet gebeuren om de voorkant op orde te krijgen.

Joost Kersjes
Joost Kersjes
Joost werkt als developer voor ons nieuwe platform. Voornamelijk helpt hij een frontend te bouwen die werkt voor iedereen.
Zacharias Luiten

Framework-onafhankelijke softwareontwikkelaar die gelooft in DevOps cultuur en micro services. Gepassioneerd over clean code, SOLID, DRY en (unit) testing (TDD).

Annemarie Schaefers

Vanuit haar achtergrond in toegepaste wiskunde en data science is Annemarie een van de leden in ons team van Data Analisten om vanuit de gegevens van onze campagnes te onderzoeken wat beter kan.

Pascal Koelemij

Vanuit zijn achtergrond als psycholoog is Pascal samen met zijn collega’s van Learning & Development altijd op zoek naar wat er (bij)geleerd moet worden om duurzame gedragsverandering te blijven faciliteren.

Jeroen Koppe
Jeroen Koppe

Jeroen is na zijn afstudeeronderzoek bij AWAREWAYS gebleven en aan de slag gegaan als security officer. Met deze toevoeging is het huidige ISO-team geboren.

Mehrdad Babazadeh

Gepassioneerde en ervaren Data Scientist met ervaring in het ontwikkelen van robuuste code. Bedreven in alles van Python, Data Science C, SQL, Management en Microsoft SQL Server tot Machine Learning-algoritmen.

Bart Klok

Als masterstudent Educational Sciences and Technology ondersteunt Bart ons bij diverse projecten. Ook is hij handig in webdesign.

Manon Timmerman
Manon Timmerman
Manon studeert Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Op kantoor ondersteunt zij ons bij diverse projecten.
Sjoerd van Veldhuizen

Als aanstaand sociaal psycholoog doet Sjoerd onderzoek bij AWAREWAYS als onderdeel van zijn master aan de Universiteit Utrecht.

Ruben Heijmeijer
Geboren Utrechter wil zich na zijn BA onderwijswetenschappen verder specialiseren in organisatiepsychologie en de ontwikkeling van leeromgevingen, en maakt nu een start als projectondersteuner van het L&D team.
Fausto de Lang

Als data-scientist en masterstudent ontwikkelt Fausto zich in het omzetten van data naar nuttige gegevens door middel van toegepaste statistiek en algoritmes.

Femke van de Vliet

Wiskundestudent Femke ondersteunt Awareways op diverse vlakken, van analyses tot het opstellen van overzichtelijke rapportages.

Serena Raffa

Serena heeft haar studie Communicatie en Multimedia Design succesvol afgerond en gaat nu aan de slag als projectondersteuner.

Juriaan Raaphorst

Met een achtergrond in communicatiewetenschappen, is Juriaan bijzonder geïnteresseerd in hoe communicatie mensen en organisaties in beweging krijgt.

Za-Zie Kuipers

Vanuit haar masters Behaviour Change en Communicatiewetenschap zet Za-Zie haar kennis en vaardigheden in als programmamanager en sociaal psycholoog.

Floor Warmelts
Floor rondde een studie Communicatiewetenschappen aan de VU af met als specialisatie Media Psychologie, en zet haar kennis in als programmamanager én in het MarCom-team.
Kim Verloop portret
Kim Verloop

Kim had al meerdere maanden ervaring bij Awareways voordat ze vanuit haar master in Projectmanagement gestart is als programmamanager.

Cláudia Pereira Oliveira

Een toegewijde Frontend Developer met een BSc in Advertising zet Cláudia haar passie in het ontwikkelen van visueel verbluffende en gebruikersgerichte digitale producten nu in voor Awareways.

AWAREWAYS

Euclideslaan 141 3584 BR Utrecht
+31 (0)30 227 14 67
info@awareways.com

Contactformulier