OVER ONS

Inhoudelijk, creatief en enthousiast over wat we doen: dat is in een notendop de dynamiek van ons team. Je vindt onze contactgegevens hieronder, weet ons te vinden als je de samenwerkingsmogelijkheden wil verkennen.

Bekijk onze vacatures
Werken bij Awareways? Bekijk onze vacatures
Maarten Timmerman

Sociaal psycholoog en gespecialiseerd in attitude en gedrag met een specifieke focus op informatiebeveiliging en security awareness.

Arthur Timmerman

Marketing- & salesspecialist met ervaring in IT-detachering, waar zijn interesse in informatieveiligheid ontstaan is.

Geertje Veenbergen

Marketeer en communicatiespecialist en verantwoordelijk voor het opzetten van effectieve security awareness campagnes.

Veerle Luijten

Als projectmanager met een achtergrond in filmproductie kan Veerle haar creativiteit uitstekend in onze trainingen en campagnes kwijt.

Rob Eijkelhof

Onze salesspecialist Rob scant de markt en ondersteunt ons team bij onze salesactiviteiten.

Hannah Boom

Met een creatieve en zakelijke achtergrond overziet Hannah het totale spectrum.

Margret Mijwaart

Margret is onze energieke en creatieve projectmanager met een berg aan ervaring bij communicatiebureaus.

Chris van der Werff

Met een achtergrond als graphic designer en art director heeft Chris ruime ervaring in het ontwikkelen en uitwerken van communicatie concepten.

Robin Verdaasdonk

Met haar achtergrond in A&O psychologie adviseert Robin over beleid, processen en de communicatie daarover, zodat informatieveiligheid in jouw organisatie net zo vanzelfsprekend wordt als bij ons!

Linda Nederlof

Linda heeft een HR-achtergrond, deed onderzoek naar gedragsverandering en is dé schakel tussen mens en IT.

Jorik Koenjer

Jorik heeft vanuit zijn opleiding Security Management een breed scala aan tools om security & privacy awareness op een creatieve en effectieve manier aan te kaarten.

Leon Baauw

Met een achtergrond in kunst en design brengt Leon creativiteit als projectmanager.

Rob Nijman

Redacteur en copywriter met een achtergrond in Economie, Journalistiek en Communicatiestudies.

Anniek de Kort

Anniek volgde de opleiding Educational Sciences aan de Universiteit van Utrecht en begeleidt vanuit die expertise diverse projecten.

Femke van de Vliet

Wiskundestudent Femke ondersteunt Awareways op diverse vlakken, van analyses tot het opstellen van overzichtelijke rapportages.

Kia von Schoubye

Kia begeleidt onze opdrachtgevers vanaf het voortraject tot en met de implementatie van onze trainingen, en speelt vanuit haar vakgebieden Mediawetenschappen en Storytelling ook een rol in de ontwikkeling van onze creatieve leerprogramma’s.

Jan-Willem Bullée

Onze data scientist en research & development analyst, gespecialiseerd in (de preventie van) phishing.

Bram Steenkamp

Bram volgt de opleiding Bedrijfskunde (MER) aan Hogeschool Windesheim en regelt achter de schermen alles voor onze webshop.

Daniël Kok

‘Data Scientist/Analyst met een interesse in Quantum Computing en Big Data, en een Master in Particle- and Astrophysics’. Zo zouden we het profiel van Daniël Kok kunnen schetsen, ons nieuwste lid in het team van analisten.

Tommie Wildschut

Als visual designer en expert in UX (User Experience) zorgt Tommie onder meer voor de gamification en bijzondere storytelling van onze leerprogramma’s.

Mati Kochen

Mati is onze technical development manager met een achtergrond als software engineer.

Tom van Ruitenbeek

Tom volgt een pre-master Information Sciences aan de Radboud Universiteit en denkt als projectmanager graag inhoudelijk met onze klanten mee.

Miguel Bento

Geboren software developer Miguel is onder meer verantwoordelijk voor de frontend van het nieuwe leerplatform dat we aan het bouwen zijn.

Paulien van Diepen

Paulien is onze nieuwste collega in het groeiende team van creatieve organisatietalenten. “Ik word blij van het bedenken van nieuwe ideeën om deze vervolgens uit te werken tot originele en prikkelende content!”

Baan Hoang

Baan werkt aan zijn Master Onderwijswetenschappen en ondersteunt ons in het updaten en vernieuwen van de e-learnings.

Annemarie Schaefers

Vanuit de vakgebieden Data Science en Machine Learning en met behulp van de programmeertalen R en Python evalueert wiskundige Annemarie doorlopend de gegevens van onze campagnes, om te onderzoeken wat beter kan.

Jeremy Oschmann

Als student Integrale Veiligheidskunde en stagiair ondersteunt Jeremy diverse projecten en houdt hij zich bezig met onderzoek naar de menselijke kant van informatieveiligheid.

Dominique Dinkla

Dominique studeerde Psychologie in Groningen en Forensische Criminologie in Leiden, en past haar kennis en ervaring in groepsdynamica en sociale psychologite toe als Programma Manager Security Awareness.

Jeroen Koppe
Jeroen Koppe

Als laatste onderdeel van zijn opleiding Integrale Veiligheidskunde voert Jeroen een afstudeeronderzoek uit bij Awareways, om te bekijken hoe het risicobewustzijn rondom informatieveiligheidsrisico’s te vergroten.

Bart Verdoold

Bart studeert Bedrijfskunde en Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Op kantoor ondersteunt hij ons bij diverse projecten.

Max Poortman
Max Poortman

Max studeert Information Science aan de Radboud Universiteit. Op kantoor ondersteunt hij ons bij diverse projecten.

Xander den Dulk
Xander Den Dulk

Xander studeert Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit (Rotterdam School of Management). Op kantoor ondersteunt hij ons bij diverse projecten.

AWAREWAYS

Euclideslaan 141 3584 BR Utrecht
+31 (0)30 227 14 67
info@awareways.com

Contactformulier

Bedankt voor het invullen, we nemen zo snel mogelijk met je op.
Er ging iets mis bij het versturen. Probeer het later nog eens.