Security Awareness

Onboarding programma’s

De impact van een doordachte en verplichte onboarding wordt onderschat. Bij de start van een nieuwe baan ben je gemotiveerd om te leren hoe er gewerkt wordt. Je wil weten wat de spelregels, normen en waarden van de organisatie zijn. Train je je medewerkers tijdig en op professionele wijze over informatieveiligheid, dan heeft dat groot effect op de ervaren sociale norm ten aanzien van veilig werken.

Laat deze kans niet liggen en ga vandaag nog aan de slag.

Onboarding training Wave

Awareways heeft een basis aanpak speciaal voor het implementeren of versterken van jouw onboarding. Een aanpak gericht op basisvaardigheden en/of verdergaande kennis afhankelijk van jouw organisatievolwassenheid. 

Ontdek Wave, onze leeroplossing die het spel van bewustwording en gedrag verandert. Onze onboarding training wordt aangeboden in overzichtelijke hoeveelheden, volgens het micro leren principe. Geen saaie, traditionele e-learning in je eerste werkweek, maar een goed opgebouwde interactieve kennismaking met informatieveiligheid. Met onze oplossing, Wave, voorzien we in een aanpasbare omgeving voor verschillende leerniveaus en leerbehoeften. Perfect voor onboarding én doorlopende training.

Onboarding op meerdere devices: computer, telefoon en tablet

Ons onboarding aanbod

Gepersonaliseerde trainingsomgeving met herkenbare trainingscontent: 

 • Introductie social engineering (incl phishing)
 • Introductie omgaan met informatie
 • Introductie privacy en de AVG
 • Introductie reageren op risico’s
 • Introductie wachtwoorden

Onze accountmanagers vertellen je graag meer over ons aanbod en mogelijkheden. 

Specificaties

 • Herkenbare content door middel van slimme customization
 • Naadloze integratie met bestaande software/infrastructuur en eenvoudige toegang middels SSO
 • Standaard in het Nederlands en Engels beschikbaar
 • Inclusief en (digitaal) toegankelijk, WCAG approved 
 • Uitgebreide bibliotheek, meer dan 60 microleermodules beschikbaar
 • Rapportages op zowel deelname als content performance niveau

Een laptop met op het beeldscherm diverse programma's van de onboarding social engineering.

Over Wave

Leerplatform Wave kent een aanbod met quizzen, video’s en skillgames (serious gaming), want effectieve training en uiteindelijk gedragsverandering vereist meerdere leerlagen.

Het realiseren van veilig gedrag begint bij het verwerven van kennis, begrijpen van hoe deze kennis toe te passen, en ten slotte het bezitten van vaardigheden om het uit te voeren. Wave wordt ondersteund vanuit de laatste inzichten in gamification, psychology en didactiek.

Over Awareways

Awareways is gespecialiseerd in effectieve security awareness programma’s. Voor organisaties die aan het begin van het avontuur staan of organisaties waar informatieveiligheid in de basis van hun bestaan zit. Ben je startend met security awareness of wil je graag je onboarding onder handen nemen, dan ben je bij ons aan het goede adres.

AWAREWAYS

Euclideslaan 141 3584 BR Utrecht
+31 (0)30 227 14 67
info@awareways.com

Contactformulier