The launch

of Wave

The next generation security en

privacy awareness training.

https://awareways.com/security-awareness/

The launch

of Wave

The next generation security en

privacy awareness training.

Activeer informatieveilig gedrag

Vandaag zetten we met trots een flinke stap vooruit in de wereld van managed security awareness trainingen. De introductie van ons eigen security en privacy awareness learning experience platform, Wave! In dit platform leren medewerkers veilig te werken met informatie. Het is ontwikkeld op basis van jaren ervaring en de laatste inzichten in vakgebieden zoals psychologie, didactiek en gamification – en uiteraard security en privacy. In Wave staat volledige toegankelijkheid centraal, want iedereen wil en moet kunnen leren. Het is opgezet op basis van micro-learnings die een op de gebruiker toegespitste security en privacy awareness training vormen. Meer leren over hoe Wave kan helpen?

Gamification onderzoek

Gamification in securitycultuur

De Human Firewall training van Awareways kreeg de hoofdrol in het wetenschappelijke onderzoek over de meerwaarde van gamification on securitycultuur. Dit onderzoek vanuit TU Delft toont aan de hand van onze Human Firewall training aan dat games de potentie hebben om securitycultuur te versterken maar ook aanzetten tot kleine veranderingen handelingen. Suzanne Janse en Annebeth Erdbrink, schrijvers van het artikel, vertellen meer over het onderzoek. Lees hier meer over het artikel.

Aangrijpende magie van een spel op maat

Een overlap in filosofie en aanpak creeërde een samenwerking tussen Awareways en Game Tailors. “Een spel op maat kan namelijk helpen met bewustwording en leren.” Zeggen Olivier en Bas, oprichters van Game Tailors. Dit heeft veel overlap met de elementen van gamification in onze aanpak. Lees hier het hele interview.

Awarecast #3 is live

Wat is gamification en hoe draagt het bij aan gedragsverandering? Onze host Joost zoekt het uit in de derde aflevering van Awarecast samen met onze gasten: Olivier, oprichter van Game Tailors, en Tommie, account executive bij Awareways en voormalig UX & Gamification designer. Luister nu naar de nieuwste aflevering.

Stay tuned…
Awareways houdt je maandelijks op de hoogte van actuele ontwikkelingen
op het gebied van security, privacy, data-integriteit en ‘the human factor’.

Volg jij ons al op LinkedIn? Daar houden we je op de hoogte
van de laatste inzichten op het gebied van security awareness.