Innovatieve

interventies

& leermethodes

Nieuwsbrief maart ’23

Skill game click venture mock up

Innovatieve

interventies

& leermethodes

Nieuwsbrief maart ’23

Skill game click venture mock up

Effectief leren met microlearnings

Eén security onderwerp vanuit meerdere invalshoeken benaderen is een effectieve methode om gedragsverandering te realiseren. Daarom zijn de trainingen in ons Wave platform gericht op microlearning: een op vaardigheid gebaseerde aanpak van leren waarbij informatie stapsgewijs in kleine porties wordt aangeboden. Samen vormen deze microlearnings een op de gebruiker toegespitste security en privacy awareness training. Lees hier meer over deze effectieve leermethode, en over onze ‘skill games’ als praktisch voorbeeld.

skill games phishing

Skill games zijn een innovatieve variant van microlearning. We vertellen je graag meer over de twee skill games in Wave. Clickventure focust zich op phishing en klikgedrag: je leert goede en foute links herkennen. In Risky Business leer je risico’s in te schatten rond tal van dagelijkse situatie op het werk, zowel fysiek als digitaal. Lees hier verder.

Benieuwd naar onze andere nieuwe features in Wave? Check het hier.

RSA conference 2023

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig op RSA conference in San Francisco van 24 t/m 28 april. Samen met 8 andere Nederlandse ondernemers staan we op het Netherlands Pavilion. Tijdens dit wereldwijde event komt de hele cybersecurity branche samen om huidige en toekomstige problemen te bespreken en kennis te delen.

Mocht je van plan zijn af te reizen of in de buurt zijn: met deze code 52EAWAREWXP, kun je namens Awareways via deze pagina gratis expo passen claimen. Zo niet, dan houden we je graag op de hoogte van alle belangrijke updates en opgedane kennis. Volg onze Linkedin pagina en houd deze mail in de gaten.

the power of leading by example | awarecast

Ep. 4 Awarecast | The power of leading by example

Het goede voorbeeld geven klinkt vanzelfsprekend, maar is vaak moeilijker dan het lijkt. Bovendien wordt de invloed van voorbeeldfuncties vaak onderschat. Hoe ga je hiermee om binnen jouw organisatie? En wat is de rol van de overheid?
Onze gasten: Tweede Kamerlid en vice-voorzitter van de commissie Digitale Zaken Hind Dekker-Abdulaziz en Awareways co-founder Geertje Veenbergen.

Luister hier naar de aflevering.
Of luister hem via je favoriete streaming platform: Spotify, Podimo, Apple iTunes of Google Podcasts.

Stay tuned…
Awareways houdt je maandelijks op de hoogte van actuele ontwikkelingen
op het gebied van security, privacy, data-integriteit en ‘the human factor’.

Volg jij ons al op LinkedIn? Daar houden we je op de hoogte
van de laatste inzichten op het gebied van security awareness.