De kracht en

risico’s van

het individu

Nieuwsbrief juni 2023

De kracht en

risico’s van

het individu

Nieuwsbrief juni 2023

De rol van een individu in informatieveiligheid

Voelen medewerkers dat zij als individu een rol spelen in de informatieveiligheid van hun organisatie? En wat heeft dat gevoel voor een effect op het vertoond gedrag? We doken in de statistieken van onze cultuurscan om hier een antwoord op te krijgen. Ontdek onze bevindingen via onderstaande button.

Multimediaal leren

Binnen Wave bieden we multimediale microlearnings aan, waaronder video’s. Mensen leren namelijk het beste als we hen de leerstof via verschillende media aanbieden. In de video Jouw Rol laten we zien hoe een medewerker door middel van kleine handelingen een grote impact kan hebben op de veiligheid van jouw organisatie.

De video is nu beschikbaar als microlearning. Wil je deze of andere video’s graag opnemen in je security awareness programma? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

RSA team Awareways

Een waardevolle ervaring op RSA Conference

RSA-conferentie 2023 was werkelijk een verhelderende en waardevolle ervaring. Het bood ons de mogelijkheid om te netwerken met professionals uit diverse achtergronden, wat leidde tot discussies over potentiële samenwerkingen.

We werden geïnspireerd door gepassioneerde sprekers die zich inzetten voor het verbeteren van de beveiliging en veerkracht van onze digitale wereld.

De meest opvallende learnings vind je hier.

Podcast | Awarecast | episode 5

Afl. 5 | Behavioral change in the world of veganism and security awareness

In deze nieuwe podcast aflevering slaan we een brug tussen de uitdagingen die gedragsverandering teweegbrengen binnen de context van een veganistische levensstijl en informatieveiligheid. Vegan-activist Tobias van Pro-Veg en programmamanager Suzanne van Awareways onthullen de sleutels tot succes.

Luister de aflevering hier, of via je favoriete platform: Spotify, Podimo, Apple iTunes of Google Podcasts.

Stay tuned…
Awareways houdt je maandelijks op de hoogte van actuele ontwikkelingen
op het gebied van security, privacy, data-integriteit en ‘the human factor’.

Volg jij ons al op LinkedIn? Daar houden we je op de hoogte
van de laatste inzichten op het gebied van security awareness.