Wave

update

Nieuwsbrief juli 2023

https://awareways.com/security-awareness/

Wave

update

Nieuwsbrief juli 2023

Wave feature: coming soon

Nieuwe features in Wave

We ontwikkelen Wave voor en mét onze gebruikers. Altijd op zoek naar een volgende verbetering om mensen en organisaties nog weerbaarder te maken tegen bedreigingen van buitenaf. De volgende nieuwe features zijn vanaf nu live voor al onze klanten in Wave. Zo zorgen we ervoor dat de gedragsverandering nog beter tot stand komt, en blijft. Ontdek ze hier.

Security Conversion Starter

Gespreksstarter spel

Breng het gesprek op gang over cybersecurity, informatiebeveiliging en privacy in jouw organisatie met onze nieuwste interventie; het Gespreksstarter spel.

Aan de hand van prikkelende stellingen, lastige dilemma’s en vragen kom je tot verrassende antwoorden, inzichten en gesprekken. Wat kies je als je tussen informatieveilig werken of efficiënt werken moet kiezen? De mogelijkheden van dit spel zijn eindeloos. Lees hier meer over hoe het in zijn werk gaat.

De impact van Wave

We zijn onze data ingedoken en hebben de eerste resultaten van Wave onder de loep genomen. We hebben gekeken naar de betrokkenheid van de deelnemers op de content van Wave. Wil je meer weten over Wave? Check onze website of vraag direct een demo aan.

Stay tuned…
Awareways houdt je maandelijks op de hoogte van actuele ontwikkelingen
op het gebied van security, privacy, data-integriteit en ‘the human factor’.

Volg jij ons al op LinkedIn? Daar houden we je op de hoogte
van de laatste inzichten op het gebied van security awareness.