Nieuwsbrief

2023

Een succesvol security awareness programma

Nieuwsbrief

2023

Een succesvol security

awareness programma

Succesfactoren voor jouw security awareness programma

Mensen kunnen de sterkste schakel in de beveiligingsketen van jouw organisatie vormen. Een creatieve, positieve benadering van security awareness is hierbij de sleutelrol tot succes van trainingen en programma’s. Ontdek de vier belangrijkste tips die een positieve invloed hebben op security awareness programma’s.

ORTEC campaign

Klantcase: ORTEC over de rol van managers in hun security awareness programma

Het aanhaken van directie en management draagt bij aan het succes van ieder security awareness programma. ORTEC vertelt hoe dit bij hen gaat en wat dit voor positieve resultaten oplevert. Lees hier meer over de successen van het programma.

NIS 2

NIS2: wat moet ik ermee?

Is jouw organisatie voldoende voorbereid op de NIS2, de grootste grensverlegger sinds de AVG? De NIS2 – en de daaruit volgende wetgeving – komt eraan. Dat betekent mogelijk voor jouw organisatie niet alleen dat je je cyberweerbaarheid onder controle moet hebben, maar bevat ook verplichtingen richting je keten en leveranciers. Ook kunnen bestuurders verantwoordelijk worden gehouden bij incidenten, waarbij mogelijke boetes net als bij de AVG niet mals zijn. Hoe dat precies zit, lees je op deze pagina.

Stay tuned…
Awareways houdt je maandelijks op de hoogte van actuele ontwikkelingen
op het gebied van security, privacy, data-integriteit en ‘the human factor’.

Volg jij ons al op LinkedIn? Daar houden we je op de hoogte
van de laatste inzichten op het gebied van security awareness.