Nieuwsbrief maart 2022

Beste lezer,

In onze eerste AWAREWAYS update van 2022 vertelden we vol trots over de groei van onze organisatie. En over de diverse expertiseteams die daarin centraal staan. In deze nieuwsbrief staat ons Learning & Development-team centraal. We zoomen namelijk in op hun toepassing van gamification, waarmee we het effect van onze uitdagende interventies maximaliseren!

Inhoud

  • Whitepaper gamification: let’s level up!
  • Even voorstellen: Pascal Koelemij, L&D
  • Kennisnetwerk en design thinking sessies

Onze ‘L&D’ unit is altijd op zoek naar nieuwe leerinzichten en oplossingen op onze weg naar duurzame gedragsverandering. In een nieuw whitepaper vertellen we je graag meer over de toepassing van gamification in onze leeromgeving, en de vele voordelen daarvan.

Let’s level up!

Waarom gamification in security awareness trainingen? Omdat de toepassing van spelprincipes in leerinterventies de interactie en de betrokkenheid verhoogt. En bovendien aantoonbaar bijdraagt aan het rendement van het leerproces. Hoe dat precies zit, vertellen we je graag. | Laat hier je gegevens achter als je de whitepaper wil ontvangen.

NB Subscribers vinden de whitepaper
als bijlage van de nieuwsbrief van maart!

Even voorstellen: psycholoog Pascal Koelemij, L&D

Pascal Koelemij is ons team van L&D komen verrijken – en wel met diploma’s van de universiteiten van Leiden (Psychologie) en Amsterdam (Training & Development) en onder andere werkervaring als trainer bij bol.com. We stellen hem graag aan je voor, waarbij hij meteen de gelegenheid pakt om de visie van Learning & Development te duiden. | Lees het interview hier

Groeiend kennisnetwerk

AWAREWAYS bevindt zich in het hart van een steeds groter netwerk van mooie opdrachtgevers – van lokale gemeenten en nationale overheidsinstanties tot MBK en de grote internationale organisaties. Dat biedt een enorme potentie voor waardevolle kennisdeling.

Ons doel is om hierin te bemiddelen door design thinking sessies te organiseren met kleine groepen vakgenoten die met dezelfde uitdagingen te maken hebben.
Tijdens deze sessies onder begeleiding van verschillende experts worden creatieve oplossingen bedacht waarin de mens steeds centraal staat.

Heb je interesse in een design
thinking sessie met vakgenoten?
Weet ons dan te vinden!

Tot slot…

AWAREWAYS houdt je op de hoogte van actuele ontwikkelingen
op het gebied van security, privacy, data-integriteit en ‘the human factor’.

Groet,
Geertje, Arthur, Maarten

Volg jij ons al op LinkedIn? Daar houden we je op de hoogte
van de laatste inzichten op het gebied van security awareness.