Nieuwsbrief september | Back2Work
Nieuwsbrief september | Back2Work

Een frisse start voor informatieveilig werken op kantoor

Het ‘out-of-office’ seizoen is gesloten. Het kan lastig zijn om na de vakantie weer te beginnen, maar het is ook een goed moment om op te frissen en te beveiligen. Wij staan klaar om jou en je collega’s te helpen weer op koers te komen met de 5 plekken op het werk waar je bewust moet zijn van informatiebeveiligingsrisico’s. Lees de tips en deel ze met jouw collega’s.

Top 250 groeibedrijven

Met trots delen we dat Awareways onderdeel is van de top 250 groeibedrijven van Nederland! Een jaarlijkse lijst van het Erasmus Centre of Entrepreneurship en nlgroeit. Dit is weer een mooie bevestiging dat de markt echt behoefte heeft aan Security awareness programma’s die impact maken.

Awarecast | From BMX Grit to Cybersecurity Wit

Als BMX-atleet bestaat het pad naar het bereiken van je doelen uit vallen en opstaan. Maar geldt dat ook niet voor security awareness training? Samen met Olympisch BMX-talent Judy Baauw verkennen we de belemmeringen en uitdagingen in trainen en bespreken we hoe we waardevolle inzichten kunnen halen uit haar sportcarrière. Luister nu naar Aflevering 6: ‘From BMX Grit to Cybersecurity Wit’!

Stay tuned…
Awareways houdt je maandelijks op de hoogte van actuele ontwikkelingen
op het gebied van security, privacy, data-integriteit en ‘the human factor’.

Volg jij ons al op LinkedIn? Daar houden we je op de hoogte
van de laatste inzichten op het gebied van security awareness.