Awareways update nieuwsbrief 2023
Awareways update nieuwsbrief november 2023

Het merendeel van jouw medewerkers klikt niet op phishingmails tijdens een phishingsimulatie. Dat is goed nieuws maar hierdoor lopen zij wel een waardevol leermoment mis.

Om ook deze groep bij het leerproces te betrekken, hebben we een unieke aanpassing geïntroduceerd, bekend als adaptive learning. Dit is een aanpak waarbij we de communicatie rondom onze trainingen laten aansluiten bij het unieke leertraject van iedere deelnemer. Dit resulteert in een persoonlijk en effectief leerproces waardoor jouw medewerkers het maximale uit de training halen.

Mock-up laptop met Wave platform

Awareways heeft in november 2022 een nieuw security awareness platform gelanceerd. Inmiddels trainen we meer dan 100.00 medewerkers. We brengen je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het platform. Lees verder >

Mock-up van activiteitendashboard in Wave

In het afgelopen kwartaal hebben we weer flink wat features aan Wave toegevoegd om de gebruikerservaring te verbeteren. Een essentiële toevoeging is het activiteitendashboard, waarmee je op elk gewenst moment de voortgang van jouw organisatie eenvoudig kunt monitoren.

Overzichtelijke grafieken bieden een helder inzicht in de gebruikersactiviteit gedurende de door jou gekozen periode. Nieuwsgierig naar de andere toegevoegde features aan Wave? Lees dan verder!

Mock-up van integriteit quizzen in Wave

Bij Awareways zijn we continu in ontwikkeling. We hebben hierin een grote stap gezet. Er zijn 9 microleermodules toegevoegd over integriteit. Awareways werkt namelijk aan informatiebewustzijn in de breedte. Daarnaast zitten we natuurlijk ook bovenop de nieuwste ontwikkelingen, waar aanvullende microleermodules uit zijn gekomen over AI, Kennisveiligheid en de Wet Open Overheid.

Wil je meer weten over de verschillende leerlijnen? Neem contact op met Arthur Timmermans.

Bij Awareways staat toegankelijkheid altijd centraal in onze leerprogramma’s. Leren moet namelijk voor iedereen mogelijk zijn, ongeacht de situatie of beperking. Met trots delen we dat Wave recentelijk is erkend als een toegankelijk platform door Stichting Accessibility. Een reden om te vieren! Ben je benieuwd naar onze inzet voor inclusiviteit en toegankelijkheid op het Wave leerplatform?

Stay tuned…
Awareways houdt je maandelijks op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van security, privacy, data-integriteit en ‘the human factor’.

Volg jij ons al op LinkedIn? Daar houden we je op de hoogte van de laatste inzichten op het gebied van security awareness.