Awareways Nieuwjaarsaanbieding CyberFit
Awareways Nieuwjaarsaanbieding CyberFit

Het nieuwe jaar is de perfecte tijd om de digitale fitheid van jouw organisatie weer een boost te geven en jouw collega’s aan hun cyberconditie te laten werken. Een goed voornemen! Want als je cyberfit bent houd je het langer uit, ben je flexibeler en kun je beter tegen een stootje. Daarom trapt Awareways het jaar af met een CyberFit campagne. Werk samen met ons aan jouw topconditie. We gaan er een mooi jaar van maken.

Sportieve groet,
Het voltallige Awareways team

** Nieuwjaarsaanbieding – Gratis upgrade naar adaptive phishing **

Om deze goede intenties een kickstart te geven hebben we een speciale nieuwjaarsaanbieding voor je. Een gratis upgrade naar onze nieuwe adaptive phishing simulatie. Een phishing trainingsmethodiek die echt werkt aan de digitale spiergroepen van jouw medewerkers. Bij afname van 3 ronden phishing ontvang je gratis een upgrade naar een adaptive phishing strategie.

Vrijblijvend meer weten?

Om de eerste stap in de goede richting nóg makkelijker te maken, krijg je sowieso een paar AWAREWAYS sportsokken van ons cadeau. Zo geef je als sportieve security awareness expert het goede voorbeeld aan je medewerkers!

Stuur ons een email en we nemen gelijk contact met je op.

Awareways CyberFitsokken

Stay tuned…
Awareways houdt je maandelijks op de hoogte van actuele ontwikkelingen
op het gebied van security, privacy, data-integriteit en ‘the human factor’.

Volg jij ons al op LinkedIn? Daar houden we je op de hoogte
van de laatste inzichten op het gebied van security awareness.