Awareways update nieuwsbrief 2023
Awareways update nieuwsbrief november 2023

Maak je agenda compleet voor 2024 met de (Cyber)security & Privacy feestdagen

Als CISO ben je natuurlijk al bekend met het belang van security- en privacy awareness, elke dag van het jaar. Het is essentieel om bewust om te gaan met informatie en veilig te werken. Maar wist je dat we in 2024 iets speciaals voor je hebben? Onze ‘cybersecurity en privacy feestdagen’ staan op de kalender en bieden verschillende momenten om jouw awareness programma onder de aandacht te brengen.

Wil je deze handige kalender ontvangen? Klik dan snel op de onderstaande knop en zorg ervoor dat je geen enkel moment op de kalender mist. Laten we samen een veilige toekomst bouwen!

Mock-up van activiteitendashboard in Wave

Smishing dreiging? Onze geavanceerde strategie beschermt

Smishing, de sluwe combinatie van sms en phishing, is vast ook een groeiende bedreiging voor jouw organisatie. Maar maak je geen zorgen! Onze geavanceerde smishing strategie simuleert realistische aanvallen om jouw organisatie te wapenen tegen deze opkomende dreiging.

Lees het artikel op onze website voor meer details of neem direct contact met ons op.

Lancering nieuwe micro-leermodules in Wave! Wet open overheid (Woo) en A.I.

Als medewerker bij de overheid kan je te maken krijgen met de Wet open overheid (Woo). Deze wet regelt het recht op informatie over alles wat de overheid doet. Het is de opvolger van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Een goede training helpt medewerkers om bewust te worden van hun verantwoordelijkheden en verplichtingen onder de Woo, en zorgt ervoor dat de overheidsinstantie in staat is om aan de wettelijke eisen te voldoen.

In onze micro-leermodule doe je cruciale kennis op, zoals welke gegevens actief openbaar moeten worden gemaakt, de voordelen van transparant werken, en praktische tips om de nieuwe regels naadloos in je dagelijkse werk te integreren.

Mock-up van activiteitendashboard in Wave

Ps. Onze bibliotheek is continu in ontwikkeling en in kwartaal 1 lanceren we een nieuwe micro-leermodule over AI. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.

Hoe effectieve communicatie duurzame gedragsverandering stimuleert

In onze nieuwste Awarecast-aflevering delen communicatiestrateeg en trainer Gonda Duivenvoorden en hoofd Programmamanagement Hannah Boom waardevolle inzichten over effectieve strategieen, vooral in de context van veilig werken met informatie.

Mock-up van activiteitendashboard in Wave

Stay tuned…
Awareways houdt je maandelijks op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van security, privacy, data-integriteit en ‘the human factor’.

Volg jij ons al op LinkedIn? Daar houden we je op de hoogte van de laatste inzichten op het gebied van security awareness.