Gezocht: Werkstudent Communicatie & Marketing

OP CREATIEVE WIJZE BIJDRAGEN AAN EEN INFORMATIEVEILIGE SAMENLEVING?

Voor het nieuwe jaar zijn we bij AWAREWAYS op zoek naar een (toekomstige) communicatiespecialist die staat te springen om de (aanstaande) MarCom-skills in de dagelijkse praktijk van een creatieve dienstverlener te toetsen, verbeteren of simpelweg met de wereld te delen. Spreekt dat je aan? Lees dan snel verder.

Jij:

 • hebt een opleiding/achtergrond in marketing,
  communicatie en/of bijvoorbeeld journalistiek;
 • kunt vanuit een bestaande toon en stijl, maar ook
  vanuit een nieuw idee een scherpe boodschap formuleren;
 • staat te springen om ons te ondersteunen in
  diverse MarCom-activiteiten, zowel in print als online;
 • kunt met alle relevante programma’s en middelen overweg,
  van Microsoft Word en PowerPoint tot WordPress en LinkedIn;
 • kan zelfstandig en nauwkeurig werken.

Interesse in en affiniteit met de onderwerpen security in privacy is een pré, maar we leren je graag alles over informatieveilig werken.

Je komt in een groeiend team terecht waarin je samenwerkt met onze creatieve specialisten aan de uitwerking van blogs, communicatiecampagnes, presentaties en andere initiatieven voor onze diverse kanalen. Je werkt doorgaans aan verschillende opdrachten tegelijk en houdt je to do’s scherp in de gaten.

Binnen AWAREWAYS vinden we diversiteit belangrijk en blijven we werken aan een organisatie waar iedereen zich thuis voelt. We zijn daarom op zoek naar mensen (m/v/x) met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een krachtig team te kunnen vormen.

Wij:

 • zijn een snel groeiend bedrijf waar jij
  een belangrijk onderdeel van kan worden;
 • bieden een plek waar je veel kunt leren en
  waar eigen initiatieven alle ruimte krijgen;
 • bieden een prettige balans tussen
  thuis en op kantoor werken;
 • zijn een leuk team van jonge mensen met
  verschillende achtergronden en nationaliteiten;
 • bieden je alle ondersteuning die past bij jouw
  talent, leertraject en (benodigde) werkervaring.

We werken voor grote en bekende merken in binnen- en buitenland en groeien daardoor snel. Daarnaast hebben we ook vanuit de eigen organisatie veel communicatiebehoeften en -kanalen, waaronder onze website met blogs rond ontwikkelingen en actualiteiten in de wereld van security en privacy, de periodieke nieuwsbrief en onze social media.

Over AWAREWAYS

Je ziet het dagelijks in het nieuws: bedrijven hebben steeds vaker te maken met cybercriminaliteit. Phishing, ransomware, datalekken, enzovoorts. Wij helpen bedrijven hun informatiebewustzijn (=veilig werken met informatie) te vergroten, en dat begint met het voorlichten van hun personeel.

Dat doen we niet door saaie trainingen aan te bieden, maar door een creatieve combinatie van leren, gamification en communicatie. Met onze security awareness programma’s realiseren we langdurige gedragsverandering, waardoor bedrijven beter bestand zijn tegen cybercriminaliteit.

Kijk voor meer informatie eens rond op onze website. Help je mee de wereld een stukje veiliger te maken met jouw creativiteit?

Reageren?

Is je interesse gewekt? Mail dan je motivatie naar geertje@awareways.com onder vermelding van ‘Werkstudent Marketing & Communicatie’.