Actueel

Awareways Webshop: zelf aan de slag met security en privacy

Informatieveiligheid begint bij de mens. Daarom is het belangrijk dat alle medewerkers binnen een organisatie weten wat ze kunnen doen om beveiligingsrisico’s te verkleinen. Met de serie E-learnings van Awareways zet je daarin de eerste stap. Onze online trainingen zijn het ideale startpunt voor wie met security en privacy aan de slag wil. Je kunt een selectie van onze modules daarom nu ook plug&play aanschaffen in een webshop speciaal voor organisaties die zelfstandig alvast de basis willen leggen voor informatieveilig werken.

Leestijd: 2 minuten

De juiste start

Awareways heeft ruim vijf jaar ervaring in het verbeteren van de digitale veiligheid van organisaties. Met meer dan 20 specialisten en een berg aan vaardigheden is resultaat gegarandeerd. Van ‘’we snappen het belang van veilig werken‘’ naar ‘’veilig werken, ja natuurlijk!‘’, dat is de mindset waar Awareways voor gaat.

Psychologie, communicatie en didactiek zijn onze ingrediënten voor die belangrijke gedragsverandering, waarbij we samen met onze klanten complete concepten uitrollen om alle gewenste onderdelen te behandelen. Maar – we weten ook dat het voor kleine(re) organisaties lastig kan zijn om direct een volledig traject te starten. Daarom is er de Awareways Webshop; om je alvast op weg te helpen.

Aanbod van E-learnings

Awareways heeft effectieve E-learnings ontwikkeld die bij diverse organisaties hebben bijgedragen aan veilig werken. Steeds vaker worden wij benaderd door organisaties die op een laagdrempelige manier een start willen maken.

Selectie van trainingen en modules

Onze nieuwste online trainingen op het gebied van security en privacy, aangeboden in vier verschillende pakketten, zijn hét vertrekpunt om zelfstandig aan de slag te gaan met informatieveiligheid. Van Security Awareness tot Privacy en van Phishing en Social engineering tot de belangrijkste onderdelen van de AVG, met onze E-learnings verschijnen medewerkers van iedere organisatie beslagen ten ijs.

In de Webshop vind je een selectie van onze nieuwste E-learnings op het gebied van security en privacy, toegankelijk en plug&play aangeboden in vier verschillende pakketten.

De voordelen van E-learnings

De E-learning modules van Awareways zijn beschikbaar in het Nederlands en in het Engels en worden aangeboden op een online leerplatform. De trainingen worden doorlopend geüpdatet aan de hand van de laatste ontwikkelingen en actualiteiten. Awareways E-learnings zijn direct en 24/7 toegankelijk, ontwikkelen actuele kennis en bieden aantoonbaar resultaat.

Kijk voor meer informatie en de verschillende pakketten op awareways.com/webshop.

Wil je meer weten over onze visie of aanpak, of benieuwd naar andere informatie? Neem dan contact op met Arthur Timmerman.