Awareways is op zoek naar een business controller

17 mei 2023

Vacature: Business Controller

Scale-up ambities? Awareways, een snel groeiende organisatie die wereldwijd security awareness oplossingen levert, zoekt een hands-on business controller die onze administratie en control optimaliseert en klaarstoomt voor de volgende fase.

Awareways verzorgt programma’s en software die het bewustzijn rond cyberrisico’s vergroten en het gedrag ten aanzien van deze risico’s verbeteren onder de medewerkers van haar klanten. Vanuit de inzet van experts op het gebied van psychologie, communicatie, gamification, didactiek en design zijn die opdrachtgevers  onder meer Heineken, het Stimuleringsfonds, Ministerie van Justitie & Veiligheid, Belastingdienst, Allianz, Schiphol en de Volksbank.

Business Controller bij Awareways

Awareways kent een enorme groei. Momenteel werken er zo’n 65 medewerkers. De oprichters willen de financiële aansturing graag overdragen aan een professional die het tevens naar een volgend niveau kan brengen. Naast verschillende taken op de financiële administratie liggen er verschillende projecten en mogelijkheden om zaken te optimaliseren, met name als het gaat om de inrichting van het ERP pakket en de verdere professionalisering van de projectorganisatie en -aansturing.

Als Business Controller krijg je de verantwoordelijkheid over de financiën van de organisatie. Je twee belangrijkste taken zijn het voeren van een correcte en tijdige financiële administratie en het tot stand brengen van de stuurinformatie.

Wave security awareness platform

Proactieve rol in een zelfsturende organisatie

Om de processen zo soepel mogelijk te laten verlopen zoeken we een proactieve controller die rapportages opstelt, dashboards ontwikkelt en adviezen uitbrengt.

In onze zelfsturende organisatie krijg je daar alle ruimte voor, met de vrijheid om samen te werken met ons data-team voor analyses en vooruitzichten, ons software development-team en natuurlijk onze programmamanagers, de eerste contacten voor onze opdrachtgevers.

Lees de gehele vacaturetekst hier

Werken bij Awareways?

Bekijk dan onze actuele vacatures

Wil je meer weten over onze expertiseteams?
Kijk dan op awareways.com/expertise/