Update

RSA conference 2023

Dit jaar zijn we weer aanwezig op RSA conference in San Francisco. Samen met 8 andere Nederlandse ondernemers staan we op het Netherlands Pavilion om nieuwe potentiële partners te ontmoeten en managed security awareness te promoten. Tijdens dit event komt de hele cybersecurity branche samen om huidige en toekomstige problemen te bespreken en kennis te delen. Op deze pagina delen we de belangrijkste updates en opgedane kennis.

28 april
RSA NL paviljoen

Ons avontuur op de RSA Conference 2023 is ten einde.

Het was een week vol interessante ontmoetingen en inzichten! Gisteren kleurde de RSA conferentie oranje tijdens Koningsdag, en dat hebben we natuurlijk gevierd tijdens het netwerkevenement in het #NL paviljoen.

Hopelijk zien we jullie volgend jaar weer en bedankt voor jullie komst. We geven je binnenkort een update geven over onze meest interessante bevindingen.

26 april
RSA prins Constatijn

De eerste dag zit er op.

We hebben goede gesprekken gevoerd met zowel bestaande als potentiële nieuwe partners van over de hele wereld. Samen met NL missieleider Peter en vice president RSA Linda opende prins Constantijn het #NL paviljoen waar we de komende dagen staan. We bezochten het women in cyber event van Women in CyberSecurity. En wisselden ideeën uit met mensen uit de hele industrie.

We zijn blij om te merken dat we opvallen en dat ontbrekende stukje van de puzzel kunnen zijn in een uitgebreid cyber-, infosec- en privacylandschap.

23 april
RSA Awareways team

Awareways goes overseas!

Onze collega’s zijn net aangekomen in San Francisco voor RSA Conference, een van de grootste wereldwijde cybersecurity evenementen. Samen met InnovationQuarter hosten we het Nederlands Paviljoen om nieuwe potentiële partners te ontmoeten en managed awareness te bevorderen. Deze week brengen we je op de hoogte van onze bevindingen.

19 april 2023

De voorbereiding zijn in volle gang

We zijn helemaal klaar voor RSA conference 2023. We gaan je zeker op de hoogte houden van onze bevindingen. Houd onze pagina in de gaten en blijf op de hoogte! Of neem contact op of via Cybermatch

Juni 2022
blurry picture of security awareness convention

Een terugblik op RSA 2022

Ons bezoek vorige jaar aan RSA conference 2022 staat nog altijd vers in het geheugen. Een ongelofelijke leerzame week waar wij onderdeel waren van de Nederlandse delegatie. Benieuwd hoe wij dit hebben beleefd? Check hier hoe het eraan toe ging. Zien we je dit jaar?

AWAREWAYS

Euclideslaan 141 3584 BR Utrecht
+31 (0)30 227 14 67
info@awareways.com

Contactformulier