Even voorstellen

15 september 2022

Onze nieuwe collega’s in het team van projectondersteuners: Lars, Lukas, Noud en Fausto

Ons team blijft groeien, onlangs zelfs met vier projectondersteuners tegelijk. Ieder met zijn eigen achtergrond en kwaliteiten ondersteunen ze uiteenlopende projecten binnen de gehele organisatie. We stellen je vandaag graag voor aan de heren. 

Onboarding specialist Lars

Lars studeert integrale veiligheidskunde aan de Hogeschool Utrecht en specialiseert zich in digitale veiligheid. Hij vindt het erg leuk om mensen te leren digitaal weerbaar te zijn. Dat komt ook goed van pas bij zijn afstudeeronderzoek.

Als onderdeel van dat onderzoek ontwikkelt Lars een intern onboarding leerprogramma. Het leerprogramma zal nieuwe Awareways medewerkers direct de benodigde basiskennis over informatieveiligheid en privacy leren. Naast zijn onderzoek verbreedt hij ook zijn eigen kennis en ondersteunt hij het ISO team bij verschillende projecten. 

Communicatietopper Lukas

Lukas heeft zich tijdens zijn studententijd in Groningen bezig gehouden met media en communicatie. Inmiddels heeft hij Groningen ingeruild voor Amsterdam en volgt hij een master Corporate Communication.

Deze creatieveling heeft een goed gevoel voor samenwerken en weet informatie helder over te brengen. Binnen onze organisatie kan hij zijn creativiteit goed kwijt in diverse communicatieprojecten. 

Cybersecuritystudent Noud

Ook Noud is aan boord gekomen bij het team van Awareways projectondersteuners. Op dit moment volgt hij de master Crisis and Security Management in Leiden. Deze opleiding gaat in op de politieke en sociale aspecten van hedendaagse veiligheidsproblemen.

Binnen zijn studie specialiseert Noud zich in Governance of Crisis. Voor zijn keuzetraject verdiept hij zich in cybersecuritycultuur, uiteraard een goede match voor zijn rol binnen onze organisatie. Hij ondersteunt verschillende projecten op het gebied van cyberveiligheid. 

Data scientist Fausto

Fausto is een zeer gedreven student. Hij volgt zelfs twee masters tegelijk. Aansluitend aan zijn bachelor informatiekunde volgt hij nu de master Applied Data Science aan de Universiteit Utrecht. Hier ontwikkeld Fausto zich in het omzetten van data naar nuttige gegevens door middel van toegepaste statistiek en algoritmes.

Daarnaast specialiseert hij zich in de omgang van organisaties met privacy en security tijdens zijn master Information Sciences aan de Radboud Universiteit. Een goede combinatie die hij inzet tijdens zijn rol als data scientist bij Awareways.

Ook werken bij Awareways?

Bekijk dan onze actuele vacatures

Wil je meer weten over onze expertiseteams?
Kijk dan op awareways.com/expertise/