3 nieuwe programmamanagers

onze nieuwe programmamanagers

3 augustus 2022

Even voorstellen: programmamanagers Annemarijn, Suzanne en Celeste

Met veel plezier heten we maar liefst drie nieuwe programmamanagers welkom. Onze jongste aanwinsten brengen naast positieve energie ook hele diverse kennis mee. Vandaag stellen we ze graag aan je voor. 

Security engineer Annemarijn

Annemarijn is een echte doener en dat is terug te zien in haar carrière. Met haar propedeuse Journalistiek en bachelor Media Studies op zak ruilde ze Nederland in voor de Engelse University of Hull. Ze volgde de Master Modern and Contemporary Literature. In de jaren daarna heeft Annemarijn gewerkt in Londen bij verschillende bedrijven als communicatie en event specialist. Eenmaal terug in Nederland wil ze een carrièrestap maken waar haar kernwaarden in terugkomen. Wat resulteert in een cyber security traineeship. “Ik heb altijd een passie gehad voor digitale ontwikkelingen. Daarnaast wil ik graag de wereld een stukje beter maken maar vooral ook rechtvaardiger.” Ze groeide door als security engineer waarbij ze klanten hielp veilig te blijven en te beschermen tegen digitale dreiging door middel van firewall en DNS beheer.

Toen Annemarijn in contact kwam met AWAREWAYS raakte ze al snel enthousiast. Binnen haar functie als programmamanager brengt ze alles uit haar bedrijfsleven samen: events, communicatieconcepten en natuurlijk haar technische cybersecuritykennis. ‘In deze super veranderende industrie moet je meebewegen en blijven leren. Zowel aan de menselijke als technische kant. Samen met het gedreven team blijven we bijsturen en onszelf ontwikkelen.’

Communicatief antropoloog Suzanne

Suzanne heeft zichzelf tijdens haar studietijd uitgedaagd en op verschillende vakgebieden ontwikkeld. Ze volgde een bachelor Creative Business. Tijdens haar minor in de Amerikaanse staat Michigan kwam ze erachter dat ze veel interesse heeft in maatschappelijke problemen en hoe cultuur en de mens hier een rol in spelen. Ze besloot een tweede bachelor Culturele Antropologie te volgen aan de Universiteit Utrecht. “Tijdens mijn scriptieonderzoek kwam echt alles samen: communicatie, cultuurverschillen en gedragsverandering. Dat maakte mij enorm enthousiast.”

Deze combinatie zag ze, net als haar visie, direct terugkomen in haar nieuwe werk. Verandering is kijken naar het gehele plaatje en niet direct gaan voor de makkelijkste oplossing. Suzanne zet haar antropologische en communicatieve skills in voor verschillende programma’s van AWAREWAYS. “Mijn doel is om echt verder te kijken dan de data en door observatie de drijfveren van de mensen te achterhalen. Zo wil ik een mooie toevoeging zijn aan het team.” 

Ervaren onderwijskundige Celeste

Celeste brengt veel kennis mee op het gebied van learning and development. Tijdens haar bachelor Pedagogische Wetenschappen en master Youth, Education and Society lag de focus op onderwijskunde. Hier vond zij haar passie voor maatschappelijke vraagstukken en onderwijs, maar ook in het veranderende bedrijfsleven. “Leren en ontwikkelen binnen organisaties paste toch het meest bij mij.” Ze ging aan de slag bij cVGZ waar ze onder andere interne leerinterventies en e-learnings ontwikkelde. Zelf blijven leren vindt ze ook belangrijk en ze volgde naast haar baan nog een post-hbo Learning and Development in Organisations. 

Bij AWAREWAYS gaat Celeste aan de slag als programmamanager en ze versterkt daarnaast het Learning & Development team. Een rol waar ze leerinterventies kan blijven ontwikkelen en dit, met de leerkennis op zak, ook succesvol kan implementeren bij klanten. “Ik heb heel veel zin om samen met klanten resultaat te boeken én maatschappelijk impact te kunnen maken. En dat ook nog in een bedrijf vol met positieve en creatieve mensen.”

Ook werken bij AWAREWAYS?

Bekijk dan onze actuele vacatures

Wil je meer weten over onze expertiseteams?
Kijk dan op awareways.com/expertise/