De nieuwe collega’s van deze maand!

Portretten nieuwe collega's

12 oktober 2022

Even voorstellen: verse versterking op elk vlak

Awareways zet de versnelling in en dat betekent natuurlijk weer dat we ons team versterken met nieuwe talenten en ervaren deskundigen. We stellen ze graag aan je voor.

Witwas-expert Finn

Finn heeft binnen zijn brede interesse zijn passie gevonden voor terrorisme en geldstromen. Hij studeert integrale veiligheidskunde in Rotterdam en maakt een uitstapje naar Utrecht voor zijn minor customer due diligence. Hier verdiept hij zich in een belangrijk maatschappelijk probleem: witwassen. Naast zijn studie wil hij ook graag ervaring opdoen op de werkvloer.

In zijn vorige baan was hij vooral bezig met brandbeveiliging en de ISO’s. “Ik heb veel geleerd, maar wilde meer iets in de richting van mijn minor en studie gaan doen.” Zo kwam hij terecht bij Awareways. Naast het hechte team waar hij onderdeel van uitmaakt, sluit het goed aan bij zijn interesses. “Binnenkort ga ik projecten ondersteunen voor onder andere banken. Dat ligt helemaal in mijn straatje, dus daar kijk ik erg naar uit.”

Portret Finn Visser

Portret Nienke Geudeker

Ervaren programmamanager Nienke

Nienke is al een aantal jaren aan het werk in verschillende branches. Vanuit haar studie Algemene Letteren rolt ze de communicatiewereld in en werkt ze voor verschillende IT-klanten bij een PR en communicatiebureau als consultant. “Met een van mijn klanten in de security creëren we nieuwsmomenten over phishing e-mails en online bedreigingen. Dat werd toen pas een maatschappelijk trend en het was mijn eerste kennismaking met cybersecurity.”

De jaren daarna werkte ze bij een organisatie in de reisbranche als communicatieadviseur en zette ze intern een nieuw thema op de agenda; veilig leren werken. In samenwerking met Awareways heeft ze een mooi security awareness programma opgezet. De combinatie van mens en techniek bleef Nienke triggeren. “De techniek voor veilig werken kan wel goed zitten, maar de mensen moeten het uiteindelijk zelf doen en hun rol hierin begrijpen.”

Inmiddels heeft ze de overstap terug naar de bureaukant gemaakt en fungeert ze bij Awareways als spin in het web in de rol van programmamanager. Voor en met klanten samenwerken. De verbinding aan gaan om zo echt te snappen wat er gebeurt in een organisatie. “Ik ben onder de indruk van alle expertise en kennis die we in huis hebben en vind het erg leuk om onderdeel hier van te zijn.”

Game-ontwikkelaar Alex

Alex zit in zijn laatste fase van zijn studie. “Ik ben begonnen met de studie Natuurkunde aan de TU in Eindhoven maar merkte al snel dat dit niets voor mij was. Daarop ging ik eens aan de overkant van de straat kijken, bij de opleiding ICT aan de Fontys. Daar voelde ik me direct wèl op mijn plek.” Deze studie is heel breed toepasbaar, datgene wat Alex belangrijk vindt. Tijdens zijn stage ging hij al aan de slag met een uitdagend project. Hij schreef de software om resultaten van een BMX, die gemeten werden door een 3D tracking, in kaart te brengen en te visualiseren.

Voor zijn afstudeeronderzoek gaat Alex bij ons aan slag om de games in de engine ‘leuker en beter’ te maken. In een nieuwe game leer je bijvoorbeeld praktische ervaringen te onthouden om ze gemakkelijker toe te passen in de echte wereld. “Deze game gaan we opbouwen vanuit een meer verhalend perspectief. De thema’s zijn we nu in kaart aan het brengen. En hopelijk is het uiteindelijk ook leuk om te spelen natuurlijk!”

Portret Alex Kersjes

Portret Inouschka Sewbalak

UX-design student Inouschka

Als laatste komt Inouschka ons versterken, gedurende haar stage. Als Communicatie en Multimedia Design student ondersteunt ze het Studio team met haar UX design skills. Binnen deze brede studie focust ze zich vooral op concepting en creatie. Nu is het tijd om ervaring op te doen in de praktijk. “Ik vind het erg interessant om in deze dynamische omgeving met verschillende afdelingen aan het werk te zijn. Zo leer ik ook wat de andere afdelingen inhouden en waar mijn interesses liggen.”

Inouschka is erg leergierig en is veel aan het ontdekken. “Ik leer iedere dag enorm veel bij, vooral om echt in de doelgroep te kruipen en deze te leren kennen. Dat komt tijdens mijn studie niet vaak voor. Daarnaast word ik goed geholpen om beter te worden in graphic vorming. Elke keer worden de designs beter en gaan ze me ook sneller af.”

Ook werken bij Awareways?

Bekijk dan onze actuele vacatures

Wil je meer weten over onze expertiseteams?
Kijk dan op awareways.com/expertise/