Even voorstellen

31 oktober 2022

Even voorstellen: Remy, Mehrdad en Serena

We blijven onze nieuwe medewerkers aan jullie voorstellen. Vandaag het trio bestaande uit Remy, Mehrdad en Serena. Twee data analisten en één projectondersteuner.  

Data engineer Remy

Remy studeerde Engineering aan Windesheim. Een combinatie van innovatie, techniek en ontwerp. Tijdens zijn studie oriënteerde hij zich breed, op zoek naar zijn passie. Over zijn minor Process Optimization was hij erg enthousiast. Het heeft hem uiteindelijk doen besluiten om de master industrial engineering and management aan de TU Twente te volgen. “Ik ben altijd al meer theoretisch aangelegd en ik kreeg het gevoel hier meer kennis op te doen die echt waardevol is om in de praktijk te gebruiken.”

Na het brede oriënteren en het behalen van zijn master ging Remy filteren en keuzes maken. Hij besloot de richting van data analyse op te gaan en gaat aan het werk als data analist bij Awareways. “Ik ga me vooral focussen op het standaardiseren en verder ontwikkelen van onze data-analyse, zodat we zo efficiënt en optimaal mogelijk te werk gaan. Daar vallen ook de werkzaamheden die onderdeel zijn van Project Hengel onder, de analyses van onze phishing simulaties.” Zijn agile en scrum skills komen hierbij goed van pas, daar maakt hij optimaal gebruik van als de ‘scrummaster’ van zijn team.

Werknemer Remy Data Scienst

Portret Mehdrad

Data scientist Mehrdad

Mehrdad groeide op in Iran en wist van jongs af aan al dat hij in het buitenland wilde wonen. Na zijn bachelor software engineering gehaald te hebben verlaat hij Iran en volgt hij de master data science and business informatie in zijn nieuwe thuisbasis Pisa. Hij gaat daar aan de slag als developer bij verschillende bedrijven, maar hij werkt het liefst met data. Hij ziet de kans om bij Awareways te gaan werken als data scientist. Na wat vertraging door corona is hij nu eindelijk in Nederland en verstrekt hij ons Data ‘N Analytics team. 

Mehrdad is een echte team player. “Tijdens mijn werk hier wil ik mijn team en de klanten helpen om het beste resultaat te behalen. Welke vragen spelen er bij onze klanten en hoe kunnen we dit optimaliseren?”

Naast dat hij met veel plezier zijn functie vervult kan hij ook al goed wennen aan de Nederlandse cultuur en onze lunchtafel. “Ik krijg veel energie van de bedrijfssfeer. Deze flexibele omgeving past echt bij mij. Maar de eerste keer iedereen aan de lunchtafel Hollandse boterhammen zien eten was wel even wennen, dat zal ik nooit meer vergeten.”

Creatief socioloog Serena

Serena heeft haar studie Communicatie en Multimedia Design succesvol afgerond. Binnen deze studie is ze veel bezig geweest met graphic ontwerpen en concepting. “Ik vond het leuk om creatief bezig te zijn, maar had ook sterk het gevoel dat ik nog iets anders wilde doen. Meer verdieping en iets wat maatschappelijk bijdraagt.” Zo is ze begonnen met de bachelor sociologie aan de Universiteit Utrecht. Een brede studie waarbij het onderwerp ongelijkheid haar interesse het meest wekt. 

Serena zit niet graag stil en heeft naast haar studie al veel werkervaring opgedaan binnen marketing. Ze gaat nu aan de slag als projectondersteuner. “Het projectmatig werken bij Awareways vind ik heel leuk, samen naar een einddoel toewerken. Verder vind ik het erg fijn dat ik vrij ben me te ontwikkelen op gebieden die mij interesseren en zijn er veel kansen om door te groeien. Perfect om dit te kunnen combineren met mijn studie!”

Portret Serena

Ook werken bij Awareways?

Bekijk dan onze actuele vacatures

Wil je meer weten over onze expertiseteams?
Kijk dan op awareways.com/expertise/