9 april 2024

Introductie managementteam

We zijn verheugd om je op de hoogte te stellen van een belangrijke verandering binnen onze organisatie. Als een bedrijf dat altijd gericht is geweest op groei en innovatie, is het voor ons cruciaal om ons leiderschapsteam te versterken. Als zodanig willen we graag ons nieuwe managementteam aan je voorstellen.

Een illustratie die laat zien dat 1 op de 3 medewerkers nooit op een phishing link klikt.

Pascal Koelemij, Head of Research & Innovation

Pascal Koelemij behaalde zijn bachelor in de psychologie, met een focus op klinische, gezondheids- en sociale psychologie. Hij zette zijn academische reis voort aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij zijn masteropleiding voltooide met een specialisatie in Training en Development. Zijn carrière begon als trainer voor gerenommeerde organisaties zoals bol.com, waar hij waardevolle ervaring opdeed met het ontwerpen van interventies voor leren en gedragsverandering. Daarnaast heeft hij ervaring als producent in de filmwereld, waar hij visie leerde om te zetten in resultaat.

Sinds 1 januari 2022 heeft Pascal zijn expertise ingezet bij Awareways, waar hij het volledige leerprogramma heeft geoptimaliseerd en een micro-leerstrategie heeft geïntroduceerd. Als head of research & innovation leidt Pascal datagestuurde innovaties binnen Awareways. Zijn bewezen vermogen om ontwikkeling te koppelen aan innovatie zal hij als managementlid verder benutten om Awareways naar een hoger niveau te tillen.

Een voorbeeld van een pagina als je niet op een foute link hebt geklikt. De tekst: kijk nou, je hebt drie phishing-simulatie e-mails op rij gedetecteerd.
Een portretfoto van Leon Baauw, Head of Business Development in het nieuwe Awareways managementteam.

Leon Baauw, Head of Business Development

Leon is als ontwerper afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie met een grote interesse voor informatieveiligheid. Dit uitte zich in het wereldwijd opgepikte Project KOVR. 

Project KOVR zorgt voor bewustwording en ontwikkelt artistieke kleding die de privacy beschermt, zodat de drager wordt beschermd tegen bedreigingen in een informatiegedreven omgeving. Met vijf jaar dienstverband bij Awareways heeft hij een solide basis opgebouwd als programmamanager en teamleider van de interne studio. Zijn toewijding aan digitale toegankelijkheid voor mensen met een beperking leidde tot de toepassing ‘accessibility by design’ binnen alle diensten van Awareways. Tevens is er door deze toewijding binnen klantprogramma’s nu veel aandacht voor het digitaal fit zijn, de vaardigheden die nodig zijn om veiliger te kunnen werken.

Zijn recente overgang naar de rol van business developer en zijn toetreding tot het managementteam getuigen van zijn ambitie en leiderschapskwaliteiten. 

Hannah Boom, Head of Client Operations

Hannah Boom is een veelzijdige professional met een achtergrond in kunst en economie, die haar carrière begon in de museale sector in België. Na het opdoen van waardevolle ervaring in deze sector, ontdekte Hannah haar interesse voor projectcoördinatie.

Sinds februari 2018 heeft Hannah haar vaardigheden verder ontwikkeld bij Awareways, waar ze een belangrijke rol heeft vervuld als programmamanager. Haar toewijding aan haar werk bleek uit haar constante streven naar groei en verbetering. Dit leidde tot vervolgopleidingen op het gebied van communicatie, projectmanagement en leiderschap.

Door haar stapsgewijze ontwikkeling en haar vermogen om uitdagingen aan te gaan, is Hannah uitgegroeid tot een essentieel lid van het managementteam van Awareways. Als head of client operations draagt ze bij aan het succes van onze security awareness programma’s door haar diepgaande kennis en haar vermogen om resultaten te leveren.

Een voorbeeld van een pagina als je niet op een foute link hebt geklikt. De tekst: kijk nou, je hebt drie phishing-simulatie e-mails op rij gedetecteerd.
Een portretfoto van Mati Kochen, Head of Development in het nieuwe Awareways managementteam.

Mati Kochen, Head of Development

Mati Kochen heeft zich ruim 3 jaar geleden aangesloten bij het Awareways-team als ervaren software engineer en technisch leider. Samen met zijn team staat Mati aan de basis van onze volledig in-house ontwikkelde tweede generatie gedragsveranderingplatform Wave, dat werd gelanceerd in november 2022.

Engineering, Business Planning, Software Development, Architecture; het zijn slechts enkele van zijn vak- en interessegebieden. Zijn deskundigheid en leiderschap hebben de technologische infrastructuur van het bedrijf versterkt en groei en innovatie mogelijk gemaakt. Als Head of Development en lid van het managementteam zal Mati een essentiële rol spelen in onze softwarestrategie voor de toekomst.

Deze getalenteerde professionals brengen een schat aan ervaring en expertise met zich mee naar hun respectievelijke rollen. Samen zullen ze zich inzetten om Awareways naar nieuwe hoogten te brengen, terwijl ze blijven bouwen op de sterke fundering die is gelegd door de oprichters van Awareways: Maarten Timmerman, Arthur Timmerman en Geertje Veenbergen. Laatstgenoemden blijven in hun rol actief betrokken bij Awareways om de organisatie naar het volgende niveau te tillen. De belangrijkste focuspunten voor hen zijn internationale expansie, operational excellence en verdere verbetering van onze diensten.

We zijn ervan overtuigd dat deze veranderingen ons in staat stellen om onze diensten nog verder te verbeteren, onze klanten beter van dienst te zijn en onze positie in de markt te versterken. We kijken uit naar een spannende toekomst vol mogelijkheden, en zijn dankbaar voor de voortdurende steun van onze opdrachtgevers, leveranciers en collega’s op deze reis.

AWAREWAYS

Euclideslaan 141 3584 BR Utrecht
+31 (0)30 227 14 67
info@awareways.com

Contactformulier