Even voorstellen

Portret foto van Tessa

23 augustus 2023

Welkom tessa!

Ons team blijft groeien, onlangs met Tessa! Met haar diverse achtergrond binnen de neurowetenschappen ondersteunen ze uiteenlopende projecten en is ze onderdeel van het cluster Social Psychologie. We stellen je vandaag graag aan haar voor.

Verbinding tussen Neurowetenschappen en Cybersecurity

Maak kennis met Tessa, een masterstudent in Neurowetenschappen & Cognitie, en een ware bruggenbouwer tussen hoe ons brein werkt en hoe we onze online wereld veilig houden. Haar pad begon in de wereld van taal en menselijk gedrag. Geboeid door emoties en sociale dynamiek, begon ze haar academische avontuur in de taalwetenschap. “Ik was erg geïnteresseerd in vragen zoals: Hoe geeft taal ons denken weer? En hoe gebruiken we communicatie om elkaar te beïnvloeden?” Maar al snel bleek taal niet genoeg voor Tessa. Ze besluit haar studiepad uit te bereiden. Haar interesse verschoof naar de complexiteit van het menselijk brein en cognitieve processen, waar emoties en gedrag wortel vinden in neurale netwerken.

De benadering van Awareways past erg goed bij haar interesse. “Wat me aanspreekt aan Awareways is hoe ze het steeds relevanter wordende onderwerp van cybersecurity benaderen vanuit het menselijke perspectief.” Ze deelt de overtuiging dat menselijk gedrag meetbaar en beïnvloedbaar is, wat naadloos aansluit bij haar academische focus en het kernprincipe van Awareways. Als projectondersteuner helpt ze bij diverse projecten en klanten. Maar daarnaast zet ze verworven kennis en expertise direct in voor het cluster sociale psychologie. Ze ondersteunt veel bij de ontwikkelingen en optimalisatie van de Awareways cultuurscan.

Ook werken bij Awareways?

Bekijk dan onze actuele vacatures

Wil je meer weten over onze expertiseteams?
Kijk dan op awareways.com/expertise/