Even voorstellen

Hector portret

11 juli 2023

Onze nieuwe collega Hector

Een tijdje geleden hebben we een nieuwe collega verwelkomd in het Cluster Development. Hector omarmt avontuur en Innovatie. Hij heeft het hier naar zijn zin en is een waardevolle aanvulling. Maak kennis met hem.

Zijn reis als softwareontwikkelaar

Hector, een gepassioneerde softwareontwikkelaar uit Barcelona, Spanje, begon aan een opmerkelijke reis die hem naar verschillende landen en industrieën bracht. Met zijn afgeronde studie in software ongeveer 14 jaar geleden, bloeide Hector’s expertise op terwijl hij zich begaf in uiteenlopende vakgebieden. Van het drinken van thee in het Verenigd Koninkrijk tot het genieten van pints bier in Ierland, Hector verkende nieuwe culturen voordat hij zich tien jaar geleden in Nederland bevond. Verliefd op de charme van het land, besloot hij ervan zijn thuis te maken. ‘Ik vond het hier in Nederland geweldig.’ Hector bleef vastberaden in zijn carrière als softwareontwikkelaar en bleef voortdurend zijn vaardigheden verbeteren. Hij specialiseerde zich in PHP-softwareontwikkeling en leverde bijdragen aan verschillende projecten bij verschillende Nederlandse bedrijven, variërend van webwinkels tot innovatieve oplossingen voor zorgprofessionals.

Zijn enthousiasme voor start-ups leidde hem in april naar Awareways. Geïnspireerd door de briljante denkers in het team omarmde hij enthousiast zijn rol als softwareontwikkelaar, met als doel hun innovatieve ideeën tot leven te brengen. Hector gedijde op de dynamische aard van zijn werk en vond vreugde in het omzetten van concepten in realiteit.

Work hard, play hard

Buiten zijn professionele inspanningen genoot Hector van avontuur en natuur. Een van zijn meest onvergetelijke ervaringen was een zeven maanden durende reis door Zuid-Amerika, waarbij hij de adembenemende landschappen verkende op zijn trouwe fiets. Hij had ook een grote interesse in fitness en voeding. Een grote fan van bordspellen en muziek. ‘Zei iemand pizza en spelletjesavond? Let’s go.’

Hector’s reis als softwareontwikkelaar is een voorbeeld van de samensmelting van passie, innovatie en avontuur. Met elk project dat hij aangaat, belichaamt hij de geest van verkenning, gedreven om ideeën om te zetten in tastbare oplossingen. Terwijl hij blijft groeien in zijn carrière en geniet van zijn diverse interesses, dient het verhaal van Hector als inspiratie voor degenen die het onbekende omarmen en de grenzen van het mogelijke verleggen.

Ook werken bij Awareways?

Bekijk dan onze actuele vacatures

Wil je meer weten over onze expertiseteams?
Kijk dan op awareways.com/expertise/