Overzicht

Product

INTERACTIEVE SESSIE

Heb je een themadag of -week, wil je security ambassadeurs mobiliseren of merk je dat je op directieniveau draagvlak mist? Dan is één van onze interactieve sessies iets voor jou. Oprichter van Awareways en sociaal psycholoog Maarten Timmerman is een veelgevraagd spreker en weet als geen ander die ene snaar te raken waar jij naar op zoek bent. Naar jouw voorkeur wordt hij bovendien ondersteund door onze ethische hacker voor een interactieve quiz of een sessie Capture the flag!

Sessies waar je aan kunt denken:

  • Motivational keynotes die inspireren, shockeren en informeren. Een bijeenkomst van maximaal 1 uur waar jouw collega’s lang over napraten. Focus in de keynote wordt in nauw overleg afgestemd.
  • Capture the flag: een interactieve sessie begeleid door hacker Harm Blankers, samenwerkingspartner van Awareways. Welk team weet als eerste de code te kraken?
  • That’s phishy!, een interactieve sessie waar jouw medewerkers zelf aan de slag gaan om die ene phishing e-mail te maken waar alle andere collega’s intrappen. Dé methode om meer te leren over de ‘red flags’ van een echte phishing e-mail.
  • De veiligste mens van…, een interactieve quiz met heuse quizmaster om security en privacy eens op een andere manier onder de aandacht te brengen. Leuk om te doen, maar ook super informatief.

AWAREWAYS

Euclideslaan 141 3584 BR Utrecht
+31 (0)30 227 14 67
info@awareways.com

Contactformulier