Inspireer jouw medewerkers

AWAREWAYS INTERACTIEVE SESSIES

Heb je een themadag of -week, wil je security ambassadeurs mobiliseren of merk je dat je op directieniveau draagvlak mist? Dan is één van onze interactieve sessies iets voor jou.

Waarom interactieve sessies?

Sociaal psycholoog en mede-oprichter van AWAREWAYS Maarten Timmerman is een veelgevraagd spreker.

Hij weet als geen ander die ene snaar te raken waar jouw organisatie naar op zoek is om de medewerkers mee te nemen in informatiebewustzijn in het algemeen, of op specifieke onderwerpen binnen security en privacy.

Naar jouw voorkeur kan hij bovendien ondersteund worden door een van onze ethische hackers voor een interactieve quiz of een sessie Capture the flag!

Voorbeelden van programma’s

Motivational keynotes
Sessies die inspireren, shockeren en informeren. Bijeenkomsten van maximaal 1 uur waar jouw collega’s lang over napraten. Focus in de keynote wordt in overleg afgestemd.

Capture the flag
Een interactieve sessie begeleid door hacker Harm Blankers, samenwerkingspartner van AWAREWAYS. Welk team weet als eerste de code te kraken?

That’s phishy!
Een interactieve sessie waar jouw medewerkers zelf aan de slag gaan om die ene phishing e-mail te maken waar alle andere collega’s intrappen. Dé methode om meer te leren over de ‘red flags’ van een echte phishing e-mail.

De veiligste mens van…
Een interactieve quiz met heuse quizmaster om security en privacy eens op een andere manier onder de aandacht te brengen. Leuk om te doen, maar ook super informatief.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

AWAREWAYS Programmamanagers

AWAREWAYS

Euclideslaan 141 3584 BR Utrecht
+31 (0)30 227 14 67
info@awareways.com

Contactformulier