Security awareness ontwikkelingen

Blijven innoveren is essentieel voor duurzame gedragsverandering. Dat geldt ook voor ons eigen privacy en security awareness leerplatform Wave. We houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen, waaronder de toevoegingen van nieuwe features en interventies. Benieuwd wat deze features voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wave security awareness platform

1 | Beschikbaar in 37 talen

Taal hoeft geen barrière te zijn om een training te volgen. Wave is nu beschikbaar in maar liefst 37 verschillende talen. Zo is het voor iedereen mogelijk om gemakkelijk deel te nemen aan de training en de stof volledig te begrijpen.

2 | Skill game: Risky Business

Oefen een specifieke vaardigheid op een leuke, veilige manier. Jouw medewerkers leren alles over risicoschatting in de nieuwste skill game. Risky Business is niet alleen bedoeld om jouw medewerkers in het juiste gedrag te trainen, maar ook om dat gedrag zodanig te verankeren dat ze het in de echte wereld kunnen demonstreren.

3 | Hints

Een effectieve training moet toegankelijk, begrijpelijk en motiverend zijn. De juiste feedback is hierbij een essentieel onderdeel. Daarom zijn er nu hints toegevoegd die extra informatie geven over bijvoorbeeld het aantal goede antwoorden per vraag.

4 | Badges awarded

Het behalen van badges tijdens een training is een goede manier om feedback te krijgen over je voortgang en prestaties. Het moedigt aan om te blijven leren en geeft een gevoel van waardering en betrokkenheid bij de training.

5 | Doelgroepsegmentatie

Veiligheid geldt voor iedereen, maar vaak lopen verschillende doelgroepen binnen de organisatie tegen specifieke risico’s aan. Om de veiligheid te garanderen moeten ze ander gedrag laten zien. Dat vraag om content op maat. Wave kan diverse content onderscheiden, zoals een specifieke focus op externe risico’s.

6 | Toegang met je eigen bedrijfsaccount

Dankzij integratie met SSO kan er verbinding worden gemaakt met Wave. Zo krijgen medewerkers toegang tot het leerplatform via hun eigen bedrijfsaccount.

Wave in cijfers

50

Environments

98.000+

Badges verdiend

200.000+

Deelnemers

5M+

Activiteiten compleet

Informeer naar de mogelijkheden via info@awareways.com of vraag een demo aan via onderstaand contactformulier.