Nieuws van ons in-house development team

DOORONTWIKKELING VAN ONZE ONLINE LEEROMGEVING

In 2022 mag je behoorlijk wat van ons verwachten, waaronder een serieuze stap vooruit met onze online leeromgeving.

Lees hier meer over onze plannen.

Online leeromgeving

Ons software development team werkt aan een grote doorontwikkeling van onze security awareness leeromgeving.

Dat betekent onder meer toepassingen met dank aan de laatste inzichten op het gebied van online leren, belangrijke aanpassingen om nog meer engagement met de deelnemer te stimuleren, en nóg meer nadruk op gedragsverandering en niet uitsluitend kennisoverdracht. Uiteraard zijn ook de laatste updates uit de wereld van security & privacy verwerkt.

AWAREWAYS Cultuurscan

Praktische implicaties

De doorontwikkeling van onze online leeromgeving voor awareness interventies heeft natuurlijk ook volop verbeteringen aan de praktische zijde. Zo is het management dashboard geoptimaliseerd en is het leerplatform dankzij de modulaire opbouw flexibel(er) in te zetten.

Daarnaast is er in de datarapportage en -visualisatie aan de achterkant weer een stap gezet. Zodoende kan ons DNA ofwel Data ‘N Analytics-team over nog meer waardevolle gegevens beschikken.

Mati Kochen, onze tech lead: “We krijgen straks inzicht in de kennis en vooruitgang per deelnemer, maar kunnen effectiviteit ook gaan beoordelen op afdelings- en organisatieniveau, en zelfs tussen bedrijven en sectoren – om zo de interventies nog scherper in te kunnen steken.”

Wil je meer weten? Neem dan contact op!

AWAREWAYS

Euclideslaan 141 3584 BR Utrecht
+31 (0)30 227 14 67
info@awareways.com

Contactformulier