Hey CISO, let’s celebrate Cyber-security Month!

Maak van je security awareness programma een feest

Maak van je security awareness programma een feest

Als CISO wist je het natuurlijk al lang: cybersecurity is een feest! Maar je moet wel zélf de slingers ophangen. Awareways helpt hierbij met het Cybersecurity Party Pack. Vul je gegevens in en onze feestcommissie komt het Party Pack bij je langsbrengen. Dan geven we meteen advies over hoe je van je security awareness programma een feestje maakt.

Ps. Schrik niet als we langskomen met een confetti kanon.

Zo maak jij er tijdens Cybersecurity Month een feest van!

Als CISO moet je 24/7 klaarstaan om cyberdreigingen van je af te slaan. Maar hoe ga je met die spanning om? Met onze Trojan Piñata deel jij rake klappen uit in de strijd tegen cybercriminelen. Pak aan!

Rake klappen uitdelen aan cybercriminelen begint bij je medewerkers. In ons learning experience platform Wave leren medewerkers hoe zij veilig werken met informatie. Wij geloven dat leren over informatiebeveiliging aantrekkelijk en toegankelijk moet zijn, en gedrag duurzaam moet veranderen. Wave is opgezet op basis van microlearnings die een op de gebruiker toegespitste security en privacy awareness training vormen.

Hoe vestig je nou echt de aandacht op jouw security regels? Print ze op ballonnen en verspreid ze door kantoor. Ga van online naar offline en maak er een feest van.

Als CISO houd jij een hoop ballen in de lucht. Hoe maak je duidelijk dat cybersecurity niet zomaar een spelletje is? Ontdek hoe je met gamification van cybersecurity een feest maakt!

Bied je medewerkers een cookie aan bij de koffie en je komt ongemerkt alles te weten over hun online gedrag. Ze zijn gratis, dus mensen accepteren ze toch wel.

Wat onze klanten zeggen…

“Een hele organisatie veilig houden voelde als mission impossible.
Maar dankzij het Cybersecurity Party Pack van Awareways zie ik
tóch weer mogelijkheden.”

Hans – ISO specialist

Zodra jij deze vrolijke snippers van vertrouwelijke documenten op de grond gooit, zien jouw medewerkers wat een rommeltje het kan worden als je onveilig met informatie werkt! Zo krijgt jouw leven als CISO eindelijk weer een beetje kleur!

Om jouw leven nog een stukje leuker te maken, is duurzame gedragsverandering op het gebied van informatieveiligheid en privacy nodig. Awareways biedt verschillende security awareness interventies aan. Zoals Wave, ons learning experience platform waarin medewerkers leren veilig te werken met informatie. Maar ook (voice)phishing en sms-phishing simulaties, effectieve communicatiecampagnes en een cultuurscan.

Hoe minder documenten, hoe kleiner de kans op incidenten! Met onze Classified Confetti Converter ben je in een handomdraai van je oude vertrouwelijke documenten af! Papier vernietigen was nog nooit zo leuk!

Wat onze klanten zeggen…

“Het is lang geleden dat ik op een feestje ben geweest… Ik moet hier even over nadenken.”

Bert – CISO

Onze feestcommissie komt
het Party Pack graag bij je
langsbrengen!

Dan geven we je advies over hoe je van je security awareness programma een feestje maakt! Niet alleen tijdens Cybersecurity Month, maar op lange termijn. Want met ons leerplatform Wave, phishing strategieën en communicatiecampagnes bouw je aan duurzame gedragsverandering en een toekomsbestendige veiligheidscultuur binnen jouw organisatie.

Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

[confetti]