Hey CISO, heb jij
je programma voor 2024 al gepland?

Have no fear, de Cybersecurity Calendar 2024 is here

Have no fear, de Cybersecurity Calendar 2024 is here

Als CISO wist je het natuurlijk al lang: het is het héle jaar door van belang om cybersecurity op de agenda te hebben. Om actie te ondernemen, om bewust met informatie om te gaan en veilig te werken. De cybersecurity feestdagen op onze 2024-kalender benadrukken verschillende manieren om dat te kunnen doen. Benut ze in je interne communicatie om ook in het nieuwe jaar het informatiebewustzijn van je medewerkers te verhogen.

Vul onderstaand formulier in en ontvang jouw Cybersecurity Kalender 2024 gratis in je mailbox.

Zo houd jij cybersecurity het gehele jaar op de agenda

De Awareways Cybersecurity kalender 2024, een overzicht van alle awareness feestdagen.

Een CISO moet 24/7 klaarstaan om cyberdreigingen af te slaan, het hele jaar door. Op deze kalender vind je daarom alle cybersecurity feestdagen en mis je nooit wat. Vraag ‘m gratis aan en laat je inspireren!

Écht rake klappen uitdelen aan cybercriminelen? Dat begint bij je medewerkers. In ons learning experience platform Wave leren zij hoe ze veilig met informatie moeten werken. Wij geloven dat leren over informatiebeveiliging aantrekkelijk en toegankelijk moet zijn, en gedrag duurzaam moet veranderen. Wave is opgezet op basis van microlearnings die een op de gebruiker toegespitste security en privacy awareness training vormen.