Met Wave krijg jij in 2024 jouw organisatie CyberFit!

Met Wave pakken we alle security en privacy spiergroepen van jouw organisatie aan. Onder professionele begeleiding doorlopen jouw medewerkers een full-body workout op het gebied van kennis, inzicht en vaardigheden in information security en privacy.

“Mijn security posture kon wel een stevige work-out gebruiken. Al na een paar weken vroegen mensen me of ik aan het trainen was!

Jouw organisatie CyberFit? Volg de Awareways 3 stappenroutine!

A sign that says CyberFit Step 1

Communicatie geeft motivatie
Je goede voornemens in praktijk brengen begint met de juiste motivatie. Met de communicatie toolkit van Wave maak je de hoe, wat en waarom van de training duidelijk, waardoor je medewerkers sneller gemotiveerd raken om mee te doen.

A sign that says CyberFit Step 2

Meten is (z)weten
Als je traint, wil je resultaten zien. Dus binnen Wave meten we de security spieropbouw van jouw organisatie en kun je zien of jouw mensen wat meer Security Sit-ups moeten doen, of toch wat meer Privacy Push-ups nodig hebben.

A sign that says CyberFit Step 3

Jouw personal trainer
Doorzetten als het zwaar wordt, dát is waar veel goede voornemens stranden. Met onze Managed Services helpen wij je met de invulling, planning én de uitvoering van jouw Wave programma. Zo bouw je een stevige cyberconditie op.

Als je fit bent, ben je flexibeler en kun je beter tegen een stootje. Dat geldt ook voor jouw organisatie.

Met Wave bouw je aan een gezonde digitale levensstijl voor jouw medewerkers. En met deze sportieve CyberFit sokken zet je je eerste stap in de goede richting! Dus vul snel je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

CyberFit Resolution