Overzicht

Product

SECURITY AWARENESS ENGINE

Op zoek naar een tool die verder gaat dan e-learning? Een leerplatform dat dankzij stimulerende gamificatie écht kennis overbrengt en deelnemers de uitdaging biedt om zichtbaar te groeien van ‘protector brons’ naar ‘protector diamant’? Dan is de innovatieve Security Awareness Engine iets voor jou.

Contact opnemen

De spil in jouw awareness programma.

De Security Awareness Engine wordt ingezet als de spil in jouw security awareness programma. Een interactieve tool waarin medewerkers met inhoudelijke kennis en stimulerende gamificatie met elkaar de strijd aan kunnen gaan om het collectieve niveau van informatiebewustzijn op het juiste niveau te krijgen.

Managed Security Awareness

Ons leerplatform is geen generiek product, maar een oplossing op maat: een begeleid traject met evaluatie, bijsturing en ondersteunende communicatie.

Contact opnemen

Wat zijn de mogelijkheden?

  • De Security Awareness Engine is beschikbaar voor alle gangbare browsers;
  • de tool kan in verschillende talen worden aangeboden en medewerkers hebben de mogelijkheid om hierin te switchen;
  • de volledige content wordt door Awareways op maat gemaakt, afgestemd op beleid, terminologie en de dagelijkse werksituatie;
  • managers beheren een omgeving waarin ze de voortgang van hun team of afdeling kunnen monitoren.

Technische maatregelen, nieuwe inzichten, nieuwe processen, nieuwe wet- en regelgevingen; de awareness engine is flexibel en actueel aan te passen en uit te breiden.

Intrigued?

Do you want to know more? Please contact Arthur Timmerman.

Neem contact op