PODCAST

AWARECAST: AN AWAREWAYS ORIGINAL

In onze podcast bespreken we verschillende informatieveiligheidsrisico’s die je in het dagelijkse leven kunt tegenkomen, zowel on- als offline. AWARECAST geeft je tips voor hoe je hier weerbaarder tegen wordt.

&nbsp

Episode 1 is all about social engineering:

Aflevering 1

In de eerste aflevering interviewen we Jan-Willem Bullée, assistent professor aan de Universiteit Twente en onze in-house expert op het gebied van phishing en social engineering. Jan-Willem legt uit wat social engineering is en hoe je je meer bewust kunt worden van aanvallen zoals e-mail- en voice-phishing.

Aflevering 2

In de tweede aflevering schoof Nick Birjmohun, CISO van Renewi, bij onze hosts Maarten en Joost aan voor een deep dive in informatieveiligheid en gedragsverandering. Binnenkort online!

Over AWAREWAYS

Dagelijks verwerk, analyseer en dupliceer je informatie, maar hoe doe je dat op een veilige en integere manier? AWAREWAYS traint medewerkers van organisaties om in al hun werkzaamheden én privé informatiebewust te werken (security, privacy, compliance en integriteit).

Vanuit expertise in psychologie, communicatie, gamification, didactiek en design ontwikkelen we awarenessprogramma’s voor alles van kleine bedrijven en overheden tot grote internationale organisaties. In onze aanpak spelen communicatie (storytelling), vormgeving en creativiteit een cruciale rol. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op!

______________________